Po przeczytaniu tutejszych opinii przed pierwszą wizytą byłam przerażona, a miałam już wykupiony masaż w Gruponie, poza tym salon ten poleciła mi koleżanka. Jestem jednak miło rozczarowana po pierwszej wizycie i na pewno wrócę na następne masaże. Miła obsługa, miłe wnętrze, tak - muzyka z płyty byłaby lepsza niż radio, ale akurat posłuchałam samych fajnych kawałków. Najważniejsze jednak to sam masaż. Pani Monika wykonała go bardzo profesjonalnie, nigdy wcześniej nie czułam masażu w całym ciele tak mocno. Czuję się cały dzień jak po serii solidnych ćwiczeń, ale jednocześnie cudownie lekko. Dawno nie miałam takiej energii i do tego minęły objawy infekcji. Masażystka wypytała najpierw o mój stan zdrowia, kontrolowała jak się czuję w trakcie. Skorzystałam z godzinnego masażu klasycznego, trwał ok. 50 min
Skąd wzięły się te straszne opinie? Nie był to mój pierwszy masaż, często korzystam z masaży w SPA w Aqua Parku w Sopocie, mam też porównanie z innymi miejscami - i jest naprawdę dobrze. Polecam. Ja jestem zadowolona i nie muszę daleko jeździć. Jak okaże się, że coś mi zaszkodziło albo następnym razem będzie gorzej, dam znać ;)