Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maja L-K - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką od ponad roku. Polecam masaż pleców zmęczonych...
~Maja L-K
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 4 lipca 2020

polecam wątek zamknięty Korzystałam w salonie z masarzy w ramach gruponu i jestem bardzo zadowolona z...
~Ewa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2015

żenada wątek zamknięty Zerowe pojęcie o obsłudze klienta, traktowanie ludzi jak oszustów i...
~Zbyszek
-

dodano: 10 stycznia 2015

Dobry masaż blisko domu. wątek zamknięty Po przeczytaniu tutejszych opinii przed pierwszą wizytą byłam przerażona, a...
~Beata
-

dodano: 29 listopada 2014

Masakra - stanowczo odradzam wątek zamknięty Jeden z najgorszych masaży na których byłem. A bylem już w wielu miejscach....
~Robert
-

dodano: 16 listopada 2014

Beznadziejne miesjce.. szkoda czasu i pieniedzy wątek zamknięty Byłam nedawno jak mozna nazwac to cos salonem,zaczynajac od recepcji konczac...
~Gosia
-

dodano: 2 września 2014

PORAŻKA! wątek zamknięty Na początku powitała mnie Pani odwracająca się plecami i krzycząca przez cały...
~Anonim
-

dodano: 5 sierpnia 2014

naprawdę dobre miejsce wątek zamknięty oczywiście, kiedy się przebrnie pewną barierę informacyjną. Skorzystałam z...
~joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2014

bardzo dziękuję Panu Sławkowi za godzinę niesamowitego relaksu:) wątek zamknięty Wczoraj byłam pierwszy raz w salonie Dark Massage na Suchaninie. Pani w...
~ania
-

dodano: 27 marca 2014

Nie polecam! wątek zamknięty Nie polecam z tego względu, że po pierwsze Pani niewidoma która mnie...
~Dorota
-

dodano: 28 lutego 2014

POLECAM wątek zamknięty SKORZYTAŁAM Z MASAŻU CAŁOŚCIOWEGO KLASYCZNEGO, MASAŻ WYKONANY BYŁ...
~IWONA
-

dodano: 25 lutego 2014

polecam! wątek zamknięty Chetnie korzystam z tego salonu z uwagi na niskie ceny i w pelni...
~Ilona
-

dodano: 11 lutego 2014

masaż wątek zamknięty Byłam z mężem na masażu, wszystko ładnie fajnie, Pani masażystka z wielkim...
~Madzi
-

dodano: 17 grudnia 2013

Niestety nie polecam tego salonu wątek zamknięty Z przykrością wystawiam negatywną ocenę, głównie za obsługę na recepcji....
~Angelika
1

dodano: 31 października 2013

Bardzo dobry wątek zamknięty Byłem na godzinnym masażu, bardzo fajne miejsce,małe , przytulne, masaż...
~on
-

dodano: 30 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry