Widok

Dobry neurolog - Gdynia - pilne!!!

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie

Czy zna ktoś dobrego neurologa z najlepiej z Gdyni, który szybko mnie przyjmie - prywatnie. Strasznie bolą mnie plecy...w sumie zaczęło się coś dziać po ciąży ale nie zwracałam na to uwagi i minęło - to już prawie 3 lata. A od zeszłego roku od października bóle mam cały czas...Robiłam rtg - i mam stwierdzoną kifozę piersiową spłyconą...a teraz od dówch tygodni plecy bolą mnie całe...raz u góry ból promieniuje nałopatki i szyję, lub na dole ból promieniuje do pośladków. Mam pracę siedzącą przy biurku i nie mogę już wytrzymać. Chcę się umówić do neurologa ale szybko...znalazłam jednego w Gdyni ale terminy dopiero na czerwiec...już nie wiem co robić
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Kowalewski, zupełnie przez przypadek uszkodził mi kręgosłup (L3-L4, L4-L5, L5-S1) Błędu się wyparł, a ja od 2003 roku jestem inwalidą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr J.Szady przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej w Gdyni Obrońców Wybrzeża ,wejdz na stronę Przychodni .Osobiscie polecam i grono moich znajomych z pracy również.Uważam że lekarz z powolania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
Polecam konsultacje u Pana Bogumiła Kowalewskiego w Gdyni lekarz fizykoterapeuta rewelacyjny masażysta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
lekarze lecza objawy- bol, a fizjoterapeuci przyczyne bolu :) polecam http://www.malident.pl
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,

moze sprobuj tu, http://starmedica.pl/gdynia/neurolog/ ta p. Agata ma dobre opinie choc anonimowe. nie bylam u niej wiec sie nie wypowiem, wiem ze wizyta kosztuje 100zl, bo szukalam neurloga dzieciecego ostatnio.

powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę znacie kogoś dobrego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry