Widok

Dobry ortopeda nfz

Witam, poszukuje dobrego ortopedy najlepiej na NFZ ale może być też prywatnie, w okolicach gdanska. Chodzi o bark, ból barku i kości ramiennej. Wiem że wątki o ortopedach były ale stare, potrzebuję aktualne namiary. Będę wdzięczna za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tak będzie potrzebny rezonans

Rezonans już jest i usg i rtg. Potrzebuje lekarza, który zaleci dobre leczenie i wytłumaczy co mi dolega, bo ten u którego już byłam zalecił tylko tabletki przeciwbólowe i się za bardzo nie przejął, a mnie boli już od 3 miesięcy i zaczynam się martwić, że to nie tylko lekkie zapalenie a coś poważniejszego. Także jak ktoś mógłby mi polecić lekarza, który ogląda zdjęcia a nie tylko opisy.

Proszę o namiary na dobrego ortopedę.

to tylko prywatnie, a skąd dokładnie jesteś?

Może być prywatnie, jestem z Gdańska.

Może Maciej Pawlak z Rehasport. Wiem, że operuje barki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten jest dobry i fachowy- https://kcp.pl/lekarz/andrzej-andrzejewski/fizjoterapeuta/slupsk/ polecam, albowiem tam w Słupsku jest specjalista od rehabilitacji ortopedycznej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto się zapisywać http://perfectnails.pl/badania-u-ortopedy/ najlepszy fachowiec w okolicy.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (23 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...

do góry