Widok

Dobry pediatra Ujeścisko

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niedługo urodzi nam się synek i zastanawiamy się nad wyborem pediatry. Czy są tu mamusie z Ujeściska, które chodzą do przychodni na Jeleniogórskiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się niedawno przeflancowałam z Jeleniogórskiej na Świętokrzyską.

Teraz chodzimy do dr. Molskiej. Bardzo miła lekarka. Widać, że jest bardzo za dziećmi. Nas wcisnęła na szczepienie bez kolejki, bo panie w rejestracji najpierw zapisały nas za wcześnie, a później chciały zarejestrować na bardzo odległy termin.

Dr. Molska widać, że ma podejście do dzieci. Już sam sposób brania malucha na ręce jest wyjątkowo czuły. Dziecko jej ufa i czuje się bezpiecznie.

Ostatnio bardzo nam pomogła z problemami kupkowymi.

A na Jeleniogórskiej... no cóż... nie chcę na nikim psów wieszać, więc nic nie napiszę.

PS> Na Warszawskiej też jest podobno fajny pediatra, jeśli Ci na Świętokrzyską za daleko.
maritiki@op.pl
na warszawskiej polecam dr Pietrzyk - pediatra - bardzo konkretna babka , bardzo mi się podoba to że w przeciwieństwie do innych słucha co mówi Rodzic i moje wątpliwości traktuje poważnie, nie zbyła mnie nigdy , ja się jej trzymam mocno, stawia trafne diagnozy , bez powodu nie zapisze antybiotyku - ja jestem zadowolona bardzo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też polecam dr Pietrzyk z Warszawskiej i dr Malinowska.
z przychodni na jeleniogórskiej zrezygnowałam jak moja pociecha miała 6 miesiecy
Ja nie polecam pediatry o nazwisku Kania, zresztą jak możesz to zapisz dziecko do pediatry na ul. Warszawką lub na Rogalińską,
dr Pietrzyk z Warszawskiej gorąco polecam, pozostałe przychodnie w okolicy Ujesciska lepiej omijac szerokim łukiem
A ja nie polecam Pietrzyk, idzie na rutynę, doprowadziła moje dziecko do zapalenia płuc!!!!!!!!!!!, a wczesniej ze starszym tez wylądowałam w szpitalu, wiec nie wiem jak ona słucha rodziców!!!!!!!1
hmmm ja się na niej nie zawiodłam jeszcze i oby tak zostało .... mam same dobre doświadczenia.

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2365 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

do góry