Widok

Dobry pediatra w Pruszczu Gdanskim??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamusie z Pruszcza, mozecie kogos polecic? Nasza lekarka ma wszystko w glebokim powazaniu i zastanawiam sie nad zmiana lekarza, a nawet calej przychodni razem z maluszkiem. Nie chce jednak trafic z deszczu pod rynne:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak najbardziej polecam przychodnię Medycyna Rodzinna w Pruszczu Gdańskim. Przychodnia jest na nfz. Naprawde fachowa opieka zarowno jesli chodzi o pediatre jak i o lekarzy rodzinnych. Warto się przepisac i sprawdzic poniewaz przysluguje pacjentom 3razy w ciagu roku zmiana przychodni. Strona www przychodni: http://www.pruszcz.medrod.pl . Znam wiele osob uczeszczajacych do tej przychodni i wszyscy sobie chwala - maja podejscie do ludzi, jak sprawa jest naprawde pilna- przyjmuja dodatkowo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli pediatrę w pruszczu w Medrob to dr pietrzyk, a dla dorosłego polecacie jakiegoś lekarza stamtąd?
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jutro tam chyba podjadę i przepiszę jednak całą moją rodzinę
my jeszcze nie mieliśmy problemu z zapisaniem do lekarza, na dobrą sprawę nie wiem, który to "nasz" lekarz, idziemy zawsze do tego, u którego jest jeszcze miejsce, najczęściej są to wizyty tego samego dnia Dłużej się czeka na wizytę, jak dziecko zdrowe, bo przychodnia jest mała i nie ma oddzielnego wejścia itd., stąd oczekiwanie 1 - 1,5 tygodnia.
dziewczyny, a jak jest z dostępnością wizyt w tej przychodni na Oś. Bursztynowym? Jak Twój pediatra ma komplet albo jest nieobecny to czy zapisują bez problemu do drugiego lekarza? A jeśli chodzi o lekarza pierwszego kontaktu dla dorosłych, to kogo polecacie?
My mamy już dość swojej przychodni, ciągle słyszę tylko, że jest brak miejsc, a pierwszy wolny termin jest za tydzień. W ciągu ponad pół roku ani razu nie udało mi się zapisać dziecka do lekarza jak jest potrzeba. Ciągle muszę chodzić prywatnie.
my również chodzimy do Pietrzyk... nawet jak się przeprowadziliśmy i mamy 15 km do tej przychodni lekarza nie zmienilismy!
dzieki bardzo
zdecydowanie p. Pietrzyk (znam obie więc mam porównanie , dr zalewska nie jest pediatra a p. Pietrzyk jest ) z dzieckiem lepeij do dr Pietrzyk
Dziekuje bardzo za odpowiedzi.

Ja podobnie jak niektórzy na forum chodziłam do Szymczak-w kwadracie a teraz tylko prywanie i już nie mogę..Kiedyś - jak nie miała jeszcze tej przychodnii pinokio to jakies rabaty dawała albo kontrola była za darmno..Zawsze sama mówiła że to tylko kontynuacja leczenia i tylko sprawdzenie ..a teraz to mam wrazenie tylko kasa się liczy..za kazde 5 min bierze normalne 80 zł a przy dziecku które dopiero co poszło do przedszkola to co chwile coś się dzieje..Kolejna dzicia w brzuchu i już chyba czas na normalną przychodnie - bezpłatną :)
To spróbujemy do przychodni na Burszynowym.. Wyczytałam że 2 razy dziecko w ciagu roku można bezpłatnie przepisać wiec próbujemy - do kwadratu teraz nie chodzimy w ogóle bo tam ciągle nie ma miejsc a jak raz się dopchałam to w sumie nic kontretnego nie usłyszeliśmy a nastepnego dnia było obustrone zapalenie ostrzeli:(

A ogólnie brardziej polecacie Pietrzyk czy Zalewską?

Pozdrawiam wszystkie walczące Mamusie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gorąco polecam dr Pietrzyk - my chodzimy do niej w przychodni w Gdańsku na ul. Warszawskiej ,
tak, nadal jestem zadowolona, nie mam zastrzeżeń co do przychodni, jak dla mnie to jedyna możliwa przychodnia w Pruszczu.
Z czystym sumieniem moge polecic dr Joanne Pietrzyk z przychodni medycyna rodzinna na os. Bursztynowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałam się dopytać o tę pzychodnie na Os.Burszynowym? Nadal jestes zadowolona z dr.Zalewskiej i nie ma problemu z umówieniem?

Sama też szukam dobrego pediatry w Pruszczu Gdańskim i muszę się zdecydowac w koncu..

Z góry dzieki za Wasze opinie.
nie, nie jest prywatna, tylko na nfz.
Można się zapisać do przychodni od razu. Na wizytę zwykle czekam ok. 3 dni (dzieci zdrowe, młody jeszcze nie chorował, więc nie wiem, jak to wygląda z chorymi dziećmi).
więcej info znajdziesz na stronie: http://www.pruszcz.medrod.pl/
przychodnia o której piszecie, Medycyna rodzinna, jest prywatna? Ile kosztuje wizyta? I czy można się zapisać tak "z ulicy" czy też jaiśczas z wyprzedzeniem?
Ja też zdecydowałam się na Medycynę Rodzinną, byłam u dr Zalewskiej i póki co mogę powiedzieć, że na pewno jest dużo lepiej niż tam, gdzie byłam wcześniej. Doktor wysłuchała, poradziła, zleciła małemu badania - zobaczymy, jak potoczy się leczenie.
Chodzę do Tyl i jak dla mnie jest okey. Ma doktorat, ty pewnie też masz doktorat z płetwonurkowania ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja z Młodym chodzę do Medycyny Rodzinnej na Os. Bursztynowym, do dr Pietrzyk, jak dla mnie jest super: konkretna, rzeczowa, wszystko konkretnie wyłlumaczy, poradzi. Jest też dr Zalewska, tez dobry fachowiec, ale wolę dr Pietrzyk-bardziej konkretna. Ogólnie rzecz biorąc bardzo mi się podoba ta przychodnia-nie jesteś anonimowy. Jakiś czas temu przywiozłam sąsiadkę z problemem do nich, po 2 tygodniach, jak przyszłam z Młodym, to od razu pytały się, jak tam sąsiadka się czuję, Ogólnie-pielęgniarki są bardzo sympatyczne, wytłumaczą, odpowiedzą na wszystkie pytania
ja jezdze z moim do balti medu na oruni gornej szybkie bezproblemowe wizyty tego samego dnia dzwonisz(bez problemu jeden strzal juz dziewczyny odbieraja telefon )i tego samego dnia wizyta pediatrzy wszyscy bardzo fajni i dobrzy ja jestem zadowolona
dr Bałanda przyjmowała w pruszczu, juz jakis dłuzszy czas nie przyjmuje, ale miesiac temu na wizycie cos wspomniala ze od nowego roku bedzie znowu przyjmowac gdzies w gabinetach, ktore sa lub maja powstac w starej cukrowni, wiec radze się dowiedziec, pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sikorskiego 36 (78 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry