Widok

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta

Inne Sadowa Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ?
Rozwód, podział majątku, alimenty, ustalenie kontaktów z dzieckiem i ewentualnie sprawa gospodarcza - jeszcze nie wiem jaka dokładnie bo "żona" na razie tylko zapowiedziała, że złoży pozew.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja na szczęście jestem już po swoim rozwodzie polecam adwokat Marta Kinal i Monika Robaczewska z Kancelarii Kinal&Robaczewska tel. 515 173 398, 792 204 604 rozwód nie był łatwy ale przebrneliśmy... dobry kontakt i Panie bardzo konkretne, polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Anna Kotowska Dom Adwokata ul.Piwna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja znajoma korzystała z usługi Pani Natalii Zielmachowicz, jest niezwykle dokładną i rzetelną osobom. Powiem Ci że gdyby nie ona moja znajoma pewnie meczyła by się ze swoim oprawcą na sprawie rozwodowej przez kilka miesięcy. Ma dużą wiedzę i doświadczenie, wykorzystuje to z sukcesem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie polecam. Zostawiłam 3tys za rozwód i ustalenie kontaktów a na pierwsza rozprawę rozwodowa p. Adwokat nie przyjechala..... szkoda pieniędzy.... brak zaangażowania...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Anna Piwnicka _Czerkawska Wejherowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takich dziedzinach specjalizuje się mecenas Cejrowski, na http://www.cejrowski.pl znajdziesz namiar. Maja kancelarie w Tczewie i Starogardzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z Gdańska nikogo Ci nie polecę, ale z Gdyni już tak. Umów się na spotkanie do http://radcaprawny-trojmiasto.pl/ a jestem pewny, że nie pożałujesz! Kancelaria cieszy się świetną opinią nie tylko w Gdyni, ale i w całym Trójmieście. Na jej stronie internetowej, możesz zapoznać się z jej pełną ofertą!
Mb mb

ja polecę kogoś południa Polski jeśli chodzi o dobrego adwokata , jest to: http://www.akcr.eu/ posiada własne biuro adwokackie w Czechach i koleś zna się na rzeczy!!

Ja również polecić mogę radcę Mindykowskiego, tak jak ktoś wyżej to zrobił. Idealnie by tu pasował, bo akurat w przypadku spraw rodzinnych się specjalizuje i radzi sobie bez zarzutu. Sporo zależy oczywiście od tego, jak bardzo skomplikowana jest sprawa, ale w większości przypadków powinien bez problemu dać rady
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli chodzi o rozwód i podział majątku, to moją sprawę prowadził adwokat Wojciech Borowik. Mogę szczerze polecić, bardzo dobry kontakt z adwokatem przez całą sprawę i zadowalający wyrok.

Ja moge szczerze polecić mecenasa Adama Sampolskiego - to młody adwokat, ale bardzo konkretny i profesjonalny. Moją sprawę poprowadził doskonale z sukcesem. Osobiście uważam, że czasem nie tyle doświadczenie co duże zaangażowanie w sprawę odgrywa najważniejszą rolę. Szczerze polecam!!!
Dobry wieczór, dobry adwokat to Marcin Klamann

Z tego co słyszałem, istnieje dobra kancelaria, właśnie w Gdyni. Można znaleźć jej ofertę na http://radcaprawny-trojmiasto.pl/ :-). Wieści szybko się rozchodzą i są najlepszym źródłem informacji a w kilku tematach właśnie przewija się ta kancelaria. Ta kancelaria pomaga ludziom nawet w trudnej sytuacji, a prawnicy tam pracujący są doświadczeni i skuteczni.

Moją sprawą zajmował się mec. Igor Klimkowski. Sprawa po kilku miesiącach zakończyła się dla mnie sukcesem - wina męża, dzieci przy mnie, wysokie alimenty w tym również na mnie, władza rodzicielska męża ograniczona, kontakty bardzo wąskie - w obecności kuratowa i w moim miejscu zamieszkania. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Bardzo się cieszę że wybrałam mecenasa oraz swojej przyjaciółce którą również rozwodził - że mi go poleciła. Rzeczowy, konkretny. Przygotowywał mnie na każdą rozprawę i pytania do świadków. polecam każdej kobiecie. Myślę że mecenas nie będzie miał nic przeciwko jak pozostawię do niego nr 600 365 228.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzięki za namiar. Po pierwszym spotkaniu jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy co będzie dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Czy ktoś korzystał z usług adwokata z Gdyni adwokatkrakowski. pl? Chciałabym zasięgnąć opinii na temat współpracy z tym adwokatem, waszych opinii i odczuć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To prawda miałam z nim do czynienia. Zawsze bardzo dobrze przygotowany, elokwentny, zawsze dobrze wytłumaczy jak jest taka potrzeba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również dzięki za namiar. Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Profesjonalnie i konkretnie. Zobaczymy jak będzie dalej.