Widok

Dobry psychiatra

Poszukuję dobrego psychiatrę , najlepiej w Gdańsku ,w ramach NFZ (niestety nie stać mnie na leczenie prywatne).
Bardzo proszę o pomoc , sprawa jest dość pilna .
Z góry dziękuję .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Furmańska na ul. Jaskółczej w Gdańsku (NFZ), Sęp-Kowalik na Morenie i na Wałowej (NFZ)
gdy rozmawiam z dr Frydrychowicz-Czuchaj przestaje sie bac czegokolwiek.Pani doktor wskazuje wyjscia z trudnych sytuacji zyciowych,rowniez przepisuje leki .jest wspanialym lekarzem i czlowiekiem. L.K.
chce powiedziec jak bardzo dobrzy sa lekarze w centrum zdrowia w Gdyni.chcialam dostac sie do dr X,ale bylo tak duzo ludzi,ze poprosilam o przyjecie p dr Y ,ktora nie tlko mnie przyjela,wysluchala,udzielila mi porady. Dziekuje pani doktor.Ludzie !!,nie narzekajcie tak na sluzbe zdrowia
na oliwska w gdansku przychodnia oliwska nowy port dr skarbek
Co prawda Gdynia-Oksywie (bo w Gdańsku tylko prywatnie). Dr Piotr Wrześniewski, w Przychodni na Grudzińskiego, z czystym sercem polecam. Wspaniały lekarz i dobry człowiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spotkalam b.dobra pania dr Frydrychowicz w spoldzielni lekarskiej w Sopocie.Poswiecila mi tyle czasu ile potrzebowalam.Rozumiala mnie jak nikt dotad.pomogla mi,tylko jeszcze nie spie,ale leki ustapily.bardzo dobry lekarz.Wnikliwa,z duza wiedza.dziekuje.sylwia

Inne tematy z forum Zdrowie

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

dobry optyk (34 odpowiedzi)

witam, jak w tytule szukam dobrego optyka i to najlepiej w rozsądnej cenie. Muszę kupić nowe...

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

do góry