Widok

Dobry psycholog NFZ z Gdyni

Czy ktoś może mi polecić dobrego psychologa który pomoże mi uporać się ciągłymi lękami i pisaniem czarnych scenariuszy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, chodziłam rok do ponoć - rewelacyjnej specjalistki ... spotkania odbywały się raz w tygodniu, nie przyniosły ulgi ... wręcz przeciwnie. Przejdź się do psychiatry po odpowiednie środki farmakologiczne. Pozdrawiam ciepło :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem polega na tym ze nie chce brac zadnych lekow. Wolalbym jakas terapie. A mozesz podac nazwisko tej psycholog? poczytam o niej na internecie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na NFZ to szkoda czasu. Chodziłam, ciągnęło się i ciągnęło i zadnej poprawy. Spróbuj do tej babki, moja znajoma była kilka razy i ponoć jest niezła marianna.grabowska.zur@gmail.com .Sama się zbieram, by do niej napisac, ale jakos coś mi ciągle wypada. powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj maz chodziil w Gdyni do pani Olgi ,ciagnelo sie to kilka miesiecy co tydzien nic nie dalo,poprosilam o zmiane psychologa konkretnie do pani BeatyK-poprawa po miesiacu.jestesmy znow szczesliwi.Polecam pania Beate na Traugutta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mogłabym prosić o dokładny adres Pani Beaty na Traugutta?
Może nie na NFZ i nie z Gdyni ale warto. Pani przyjmuje w okolicach Żukowa. kamilalehmann@tlen.pl
Polecam Ci lekarza, u którego sam byłem ostatnio. Dr Piotr Sowiński, to na prawdę świetny specjalista w swojej dziedzinie, a wizyty u niego to czysta przyjemność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem u dr Piotra Sowińskiego jakiś czas temu i również mogę go polecić. Super specjalista z ogromną wiedzą. Bardzo mi pomógł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dr Sowiński przyjmuje w Gdańsku i w Rumii, moj mąż do niego chodził i był bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chodziła też do niego moja córka kiedy miała problemy z anoreksją. Dr Sowiński pomógł jej i problemy z zaburzeniem odżywiania minęły. Za co bardzo mu dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja sama leczyłam sie u dr Sowińskiego po rozwodzie, i na prawdę bardzo mi pomógł. Również go serdecznie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam http://www.strefa-rozwoju.pl.tl

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

do góry