Widok

Dobry salon kosmetyczny

Dąbrowa Temat dostępny też na forum:
Czy słyszała któraś z Was jakąś opinię nt. Salonu Kosmetycznego Vanilla na Dąbrowie? Szukam czegos blisko domu, ale nie wiem czy warto tam pójść?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem ich klientką i bardzo sobie chwale . Ceny przystępne, dobra i miła obsługa no i jakość zabiegów tez na odpowiednim poziomie .POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam salon "Marzena" na Dąbrowie
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem zadowolona z zabiegow na twarz,pedicure,akryl,rzesy p
rzedluzaja szybko i ladnie po przystepnej cenie.Polecam!!!!!!
Warto,warto ;))) ja chodze do Vanilla i jestem zadowolona!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja regularnie korzystam z usług Beauty Medica w Gdyni przy ul Wincentego pola. Trafiłam tam po ciąży, skóra na moim brzuchu była pomarszczona i rozciągnięta. Po zabiegach w Beauty medical jestem bardzo zadowolona, chodziłam głownie na zabiegi przy użyciu maszyn. polecam
rewelacyjny salon jest na dabrowie le pink sie nazywa. Panie są przemiłe a zabiegi wykonywane na bardzo wysokim poziomie i ceny nawet fajne :) polecam wam dziewczyny :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Zioła na hermoroidy (9 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry