Widok
eXe napisał(a):
>
> Czesc!
>
>
> Chcialbym w sobote kupic dobry rowerek (chcialem poczatkowo
> sam skladac, ale jakos nie znajduje na to czasu). Chce na to
> przeznaczyc 2000-2500zl.
Dorzuć jeszcze 200 zł, jedź do najbliższego Decathlona i kup Rockridera 8.1 (12,9 kg), a jeszcze lepiej dorzuć 1500 zł, jedź do najbliższego Decathlona i kup Rockridera 8.2 (11,7 kg), a jeszcze lepiej obrabuj najbliższego Decathlona i kup Meridę Matts Magnesium za 12 500 zł, co waży 9 kg z pedałami i koszykami na bidony.
Tego życzy Ci Twój
Bean Loaden
http://www.decathloncycle.com/
>
> Czesc!
>
>
> Chcialbym w sobote kupic dobry rowerek (chcialem poczatkowo
> sam skladac, ale jakos nie znajduje na to czasu). Chce na to
> przeznaczyc 2000-2500zl.
Dorzuć jeszcze 200 zł, jedź do najbliższego Decathlona i kup Rockridera 8.1 (12,9 kg), a jeszcze lepiej dorzuć 1500 zł, jedź do najbliższego Decathlona i kup Rockridera 8.2 (11,7 kg), a jeszcze lepiej obrabuj najbliższego Decathlona i kup Meridę Matts Magnesium za 12 500 zł, co waży 9 kg z pedałami i koszykami na bidony.
Tego życzy Ci Twój
Bean Loaden
http://www.decathloncycle.com/
Widze ze Yary po wybudowaniu połowy domu pod miastem i wychowaniu dwójki dzieci za reklamowanie Rokniejrajderów powoli przerzuca sie na promowanie Meryd.:)
Taaaak, druga polowe domu trza jakos skonczyc.....A propos - bylem dwa dni temu sluzbowo w Warszawce i widzialem Deckonieto jadace po chodniku w centrum. Moze to byl Yary robiacy product placement w centrum 2 milionowego molocha? Yary, over.
Taaaak, druga polowe domu trza jakos skonczyc.....A propos - bylem dwa dni temu sluzbowo w Warszawce i widzialem Deckonieto jadace po chodniku w centrum. Moze to byl Yary robiacy product placement w centrum 2 milionowego molocha? Yary, over.
Racja moze sklep i dobry, ale po tym jak mnie dzis wyprosil Pan Zuchlinski bo wszedlem z rowerem na zakupy do sroda (ja mojej maszyny ktora kosztowala mnie duzo pieniedzy i pracy nie zostawie nawet na monitorowanym parkingu) nie polecam nikomu. Jak mu powiedzialem ze wiecej tam zakupow nie zrobie, to on mi na to "zadna strata" i jeszcze mnie odprowadzil do drzwi bym napewno wyszedl.
Wnioski wyciagnijcie sami.
Wnioski wyciagnijcie sami.
Bo to trzeba zrobić tak: Zapytać, czy można. Polska jest krajem paranoi hodowanej od setek lat, więc nic dziwnego, że Polacy, w tym p. Żuchliński czy p. X zachowują się jak paranoicy. Dlatego trzeba zawsze brać na to poprawkę i uprzedzać paranoję pokorą, uprzejmością i uległością. Wystarczy jedno butne spojrzenie, by w chwili rozdrażnienia paranoik wyżył się na niewinnej ofierze wchodzącej do sklepu z rowerem. Paranoik jest w każdym z nas. Trzeba się z tym pogodzić, przygotować na to i wyjść temu naprzeciw. Odwiedzić p. Ż czy p. X i powiedzieć: Cenię pana i pański sklep, ale będę tu wchodził z rowerem, dobrze? Jeśli na coś takiego paranoik powie "won", to jest dupkiem i odtąd trzeba go traktować jak dupka - nieszczerze, przebiegle, z głęboko skrywanym poczuciem wyższości, najlepiej trzymając się na dystans, jak od pawianów w dżungli i polityków.
no to fakt, jak sie nie ma, to trudno z nim wejsc ;)
jak ja kupowalam moj rower, to podobalo mi sie w tym sklepie na ul. Morskiej, bo moglam sobie do woli poprzymierzac, maja mnostwo modeli i duzo miejsca, mozesz jezdzic po sklepie, by sprawdzic, czy ci wsyzstko pasuje,
ostatecznie kupilam jednak rower gdzie indziej
bo blizej
ale mysle ze warto pochodzic po roznych sklepach, bo kazdy sprzedawca zawsze cos innego Ci podpowie,
a jesli nie jestes pewnien, jaki rower wybrac dla siebie to polecam grupe rowerowa trojmiasto - dobry trop :)
jak ja kupowalam moj rower, to podobalo mi sie w tym sklepie na ul. Morskiej, bo moglam sobie do woli poprzymierzac, maja mnostwo modeli i duzo miejsca, mozesz jezdzic po sklepie, by sprawdzic, czy ci wsyzstko pasuje,
ostatecznie kupilam jednak rower gdzie indziej
bo blizej
ale mysle ze warto pochodzic po roznych sklepach, bo kazdy sprzedawca zawsze cos innego Ci podpowie,
a jesli nie jestes pewnien, jaki rower wybrac dla siebie to polecam grupe rowerowa trojmiasto - dobry trop :)
szkoda czasu.... a Pana zuchlinskiego - zupelnie odradzam-polecam internecik (np. www.bikestacja.pl)
pewnie jestem zboczony, ale w sklepach rowerowych tylko patrze co maja, ewentualnie przymierzam, a konkret zakupy tylko przez internet - na tym samym sprzecie mozna zaoszczedzic nawet do 30-40% (np. buty SHM-181 u zuchlinskiego kosztowaly 340zeta a przez internecik zakupilem je za 260zł ;-))
pozdrawiam
pewnie jestem zboczony, ale w sklepach rowerowych tylko patrze co maja, ewentualnie przymierzam, a konkret zakupy tylko przez internet - na tym samym sprzecie mozna zaoszczedzic nawet do 30-40% (np. buty SHM-181 u zuchlinskiego kosztowaly 340zeta a przez internecik zakupilem je za 260zł ;-))
pozdrawiam
tak ziarno jestes geniusze policz sobie ze ta twoja bike stacja nie ma lokalu gdzie mozesz przymierzyc te buty i dlatego jest taniej tk dla ciebie to super sprawa w tej chwili ale pomysl sobie ze jak wszyscy beda podchodzic do ego tak jak ty to zostana sklepy tylko internetowe. a oferta w sklepach rowerowych zacznie sie kurczyc i bedziesz slyszal coraz czesciej nie oplaca mi sie tego sprowadzac bo nikt nie kupuje a klienci sie wycwanili i kupuja przez neta i ciekawe co wtedy zrobisz WIEM BEDZIESZ KUPOWAL NA CZUJA ???
polecam Skiteam na Swietojanskiej w gdyni. maja obnizki cen fajowych rowerow jak kona, gary fisher, specialized. za 2 klocki masz rower z hydraulikami Hayesa. zajezdzisz kolka i naped, a po zmianie tych czesci na lepsze bedziesz mial super wypasinego bika.
wg mnie to sa rzeznicko niskie ceny, jeden z tych rowerkow kupilem za 2 razy drozej kiedys ech.
jak widze te ceny to odechciewa sie skladac i kupowac na poczatku sezonu. przykumaj szczegolnie rowery z 2005 roku. mysle ze wszelki komentarz jest zbedny.
http://www.skiteam.pl/?off=lato&open=wyp
tu masz linka, mi juz sie nie chce ogladac tej strony :-/
wg mnie to sa rzeznicko niskie ceny, jeden z tych rowerkow kupilem za 2 razy drozej kiedys ech.
jak widze te ceny to odechciewa sie skladac i kupowac na poczatku sezonu. przykumaj szczegolnie rowery z 2005 roku. mysle ze wszelki komentarz jest zbedny.
http://www.skiteam.pl/?off=lato&open=wyp
tu masz linka, mi juz sie nie chce ogladac tej strony :-/