Widok
Zabieram syna do salonu fryzjerskiego unlmtd https://barbers-unlimited.com/, podoba mi się sposób, w jaki tam pracują. Jestem całkowicie zadowolony z cen, praca jest wykonana jakościowo. Jestem w pełni zadowolona z tego, jak teraz wygląda mój syn, fryzura jest w porządku.
Najlepszy fryzjer - to salon Wojtek we Wrzeszczu na ul. Wajdeloty 14. Strzyże obłędnie i farbuje. Ja chodzę tam od wielu lat i nie zamienię na żaden inny salon. Pan Wojtek to wielki i doświadczony fryzjer i nie raz widziałam klientki po jego pracy. Naprawdę warto. Dodam , że dodatkowym atutem jest to , że nie trzeba się tam umawiać , po prostu wystarczy zadzwonić , że się jedzie , a Pan Wojtek i tak Cię przyjmie.Rewelacja. To jest mistrzostwo- naprawdę.
Luuudzie tylko nie tam! uwaga! ostrzegam! ta Pani na 100% dokonała tego wpisu! ponieważ nie ma kwalifikacji, ani doświadczenia. Jest po krótkim kursie. Wcześniej prowadziła tam lumpeks i to wychodziło jej znacznie lepiej. widziałam zmasakrowane fryzury załamanych kobiet, schody i popalone trwałe (starszym paniom)
Daleka jestem od jakiejkolwiek zawiści, ale wszędzie tylko nie tam....
Sama szukam dobrego fryzjera i czytam Wasze opinie, jak to przeczytałam słowo daję włosy mi stanęły dęba!
Daleka jestem od jakiejkolwiek zawiści, ale wszędzie tylko nie tam....
Sama szukam dobrego fryzjera i czytam Wasze opinie, jak to przeczytałam słowo daję włosy mi stanęły dęba!
Mogę polecić salon w sopocie na przeciwko poczty, przy ul Kosciuszki-pani Basia zawsze rewelacyjnie scina wlosy! I przy okazji zdecydowanie odradzam Atelier Filip w Gdansku Glownym. Koszmarna atmosfera, czulam sie zazenowana ploteczkami fryzjerek, klientki same tam musza suszyc sobie wlosy, a pseudostylista Filip podszedl do mnie na sam koniec na 5 minut z glosnym na caly salon komentarzem "Boze ale masz lupiez (dziwnym sposobem dopiero w tym salonie ten rzekomy lupiez powstal, bo wczesniej nie mialam), robisz cos z tym?!?".nigdy tam nie chodzcie!