Widok

Dobry weterynarz - gdzie w Gdańsku/Trójmieście?

Witam

Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla pieska z problemami żołądkowymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdura. Dr Kieza jest wg mnie wybitnym specjalistą onkologiem. nie zwykłym weterynarzem. Jeśli go podpytasz faktycznie da wykład to widać że to człowiek z pasją i chętne przekazuję swoją wiedzę. W przypadku mojego pieska (posokowiec bawarski) który chorował na nowotwór skóry dr Kieza poszedł do sprawy bardzo profesjonalnie. Wszystko wytłumaczył nie kasował dodatkowych pieniędzy za wizyty kontrolne po zabiegu i kroplowki czy zastrzyki. Wg mnie w sprawach onkologii zwierzęcej - wybitny specjalista. Z pitolami typu zatrucie pokarmowe czy przeziębienie pieska pomoże i koniec. Bez zbędnego zwracania glowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdańsku najlepsza przychodnia weterynaryjna to http://www.naszalecznica.pl Mój Amis psi przyjaciel poważnie zachorował i tam go uratowali. Lekarz z powołaniem i miłością do zwierząt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się !!!!!
Świetna klinika i świetni weterynarze.
DR. Kończak - ojciec i syn
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Teraz Zbigniew Kieza przyjmuje na ul. Lawendowe Wzgórze 10/U2 . Przychodnia na Opolskiej 6 nie istnieje.

Absolutnie się nie zgadzam!!! Dr Kieza leczy wszystkie moje psy i zawsze pełen profesjonalizm.Tam gdzie inni radzili uśpić, tam on "podarował" mi i mojej suni jeszcze prawie 2 lata .Dokładnie wszystko wyjaśnia , opisuje przebieg leczenia.Mam do Dr Kiezy całkowite zaufanie.Również ceny w porównaniu z innymi nie są wygórowane.Uważam , że to wspaniały lekarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

a kto? jakies nazwisko mozna prosic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się z opinią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przyznać muszę że zaletą tego miejsca jest to że dysponują wszelką niezbędną aparaturą, diagnostyka nie zajmuje kilku wizyt - mam kocura panikarza, wiec to ma znaczenie. nie jestem pewny co do organizacji, mają bardzo dużo pacjentów, w tym samym pokoju za ścianką był pies, który też panikował, co na kocura zadziałało podwójnie, dawno go nie widziałem w takiej panice, po czym ktoś z poczekalni po prostu sobie wszedł, ledwo go utrzymałem - na recepcji nikogo nie było, nie wiem czy tak jest zawsze (akurat był dzień wolny)
natomiast co do zabiegu, diagnozy, komentarza - wszytko super

Ja tez polecam. Obie Panie są niezwykle dobrymi lekarkami weterynarii!! Z sercem i wiedzą!!!!

Marcin Chwojnowski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dr Debis- tak, ale ja osobiście mam bardzo zle doświadczenia i wspomnienia związane z tą klinika. Ja ze swojej strony nie polecam i odradzam. Nie mogę niestety nic pozytywnego powiedzieć czy napisać o tej klinice po historii z moim psem. Trauma na cale zycie.
Polecam dr Pawła Lukucia z Redlowa-lekarz z powołania, złoty człowiek i złoty weterynarz, ma świetne opinie. Uczciwy, empatyczny, stworzony do tego zawodu. Nie polecam natomiast Kliniki Weterynaryjnej przy ulicy Syryjskiej 25 w Gdyni. Poza dr Debisem nie ma tam według mojej opinii żadnego innego lekarza godnego polecenia. Mam bardzo dramatyczne doświadczenia związane z oddaniem tam mojego psiaka na ponad tygodniowe leczenie. Historia zakonczyla się strasznym koszmarem, z którym cała moja rodzina musi żyć. Osobiście odradzam i przestrzegam. Horror. Na szczęście w Trójmieście jest wielu wspaniałych lekarzy. Bądźcie czujni i świadomi.

Kategorycznie odradzam dr Brzeskiego i jego klinikę w Gdyni. Zostawiłam im pod opiekę mojego psa z padaczką. Do dziś prześladuje mnie widok Snupka po odbiorze - obraz nędzy i rozpaczy. Spragniony, cały w swoich odchodach, ewidentnie po atakach padaczkowych chociaz podczas rozmow telefonicznych zapewniano mnie, że pies ma sie super. tragedia!!!! Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!

Natka
2015-01-09 17:36:53
Witam

Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla pieska z problemami żołądkowymi.
polecam Benkowski i Hajdo w Gdyni Chwarzno. Cały personel kliniki w 1000% oddany swoim pacjentom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam i rekomenduje. Lata temu byłam tam częstym bywalcem. Dr Konczak i jego syn, nie wiem który leprzy. Polecam tych lekarzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Tomasz Kachnowicz
Kiedyś Przymorze dziś Kiełpino Górno Gołuńska 2

bardzo dobry jest weterynarz na osowej tam lecza problemy zoładkowe i skórne,polecam

A co gdy kot nie chce jeść?

Podsumowanie:

Podsumowanie zawiera rekomendacje i opinie dotyczące weterynarzy w Trójmieście (Gdańsk, Gdynia, Rumia, Pruszcz Gdański). Wśród polecanych gabinetów znalazły się: Gabinet Reksio w Pruszczu Gdańskim, dr Kończak z Rumi, Animal Garden, Sobotka na Czarnym Dworze w Gdańsku, VETLAND na Ujeścisku, dr Kieza specjalizujący się w onkologii, Trójmiejska Klinika Weterynaryjna przy Bulońskiej 16 czynna 24 godziny, gabinet na Słowackiego (animal.med), dr Taube z Osowej oraz dr Eryk Ratajski z Gdyni. Dyskusja zawiera również negatywne opinie o niektórych lekarzach i placówkach, podkreślając znaczenie profesjonalizmu, empatii i dokładnej diagnostyki w opiece weterynaryjnej. Użytkownicy podkreślają, że dobry weterynarz powinien posiadać zarówno wiedzę medyczną, jak i odpowiednie podejście do zwierząt oraz ich właścicieli.
do góry