Widok

Dobry weterynarz - gdzie w Gdańsku/Trójmieście?

Witam

Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla pieska z problemami żołądkowymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co gdy kot nie chce jeść?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobry jest weterynarz na osowej tam lecza problemy zoładkowe i skórne,polecam
Dr Tomasz Kachnowicz
Kiedyś Przymorze dziś Kiełpino Górno Gołuńska 2

Potwierdzam i rekomenduje. Lata temu byłam tam częstym bywalcem. Dr Konczak i jego syn, nie wiem który leprzy. Polecam tych lekarzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Natka
2015-01-09 17:36:53
Witam

Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla pieska z problemami żołądkowymi.
polecam Benkowski i Hajdo w Gdyni Chwarzno. Cały personel kliniki w 1000% oddany swoim pacjentom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kategorycznie odradzam dr Brzeskiego i jego klinikę w Gdyni. Zostawiłam im pod opiekę mojego psa z padaczką. Do dziś prześladuje mnie widok Snupka po odbiorze - obraz nędzy i rozpaczy. Spragniony, cały w swoich odchodach, ewidentnie po atakach padaczkowych chociaz podczas rozmow telefonicznych zapewniano mnie, że pies ma sie super. tragedia!!!! Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Pawła Lukucia z Redlowa-lekarz z powołania, złoty człowiek i złoty weterynarz, ma świetne opinie. Uczciwy, empatyczny, stworzony do tego zawodu. Nie polecam natomiast Kliniki Weterynaryjnej przy ulicy Syryjskiej 25 w Gdyni. Poza dr Debisem nie ma tam według mojej opinii żadnego innego lekarza godnego polecenia. Mam bardzo dramatyczne doświadczenia związane z oddaniem tam mojego psiaka na ponad tygodniowe leczenie. Historia zakonczyla się strasznym koszmarem, z którym cała moja rodzina musi żyć. Osobiście odradzam i przestrzegam. Horror. Na szczęście w Trójmieście jest wielu wspaniałych lekarzy. Bądźcie czujni i świadomi.

Dr Debis- tak, ale ja osobiście mam bardzo zle doświadczenia i wspomnienia związane z tą klinika. Ja ze swojej strony nie polecam i odradzam. Nie mogę niestety nic pozytywnego powiedzieć czy napisać o tej klinice po historii z moim psem. Trauma na cale zycie.

Marcin Chwojnowski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez polecam. Obie Panie są niezwykle dobrymi lekarkami weterynarii!! Z sercem i wiedzą!!!!

przyznać muszę że zaletą tego miejsca jest to że dysponują wszelką niezbędną aparaturą, diagnostyka nie zajmuje kilku wizyt - mam kocura panikarza, wiec to ma znaczenie. nie jestem pewny co do organizacji, mają bardzo dużo pacjentów, w tym samym pokoju za ścianką był pies, który też panikował, co na kocura zadziałało podwójnie, dawno go nie widziałem w takiej panice, po czym ktoś z poczekalni po prostu sobie wszedł, ledwo go utrzymałem - na recepcji nikogo nie było, nie wiem czy tak jest zawsze (akurat był dzień wolny)
natomiast co do zabiegu, diagnozy, komentarza - wszytko super

zgadzam się z opinią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kto? jakies nazwisko mozna prosic?

Absolutnie się nie zgadzam!!! Dr Kieza leczy wszystkie moje psy i zawsze pełen profesjonalizm.Tam gdzie inni radzili uśpić, tam on "podarował" mi i mojej suni jeszcze prawie 2 lata .Dokładnie wszystko wyjaśnia , opisuje przebieg leczenia.Mam do Dr Kiezy całkowite zaufanie.Również ceny w porównaniu z innymi nie są wygórowane.Uważam , że to wspaniały lekarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Teraz Zbigniew Kieza przyjmuje na ul. Lawendowe Wzgórze 10/U2 . Przychodnia na Opolskiej 6 nie istnieje.

Zgadzam się !!!!!
Świetna klinika i świetni weterynarze.
DR. Kończak - ojciec i syn
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdańsku najlepsza przychodnia weterynaryjna to http://www.naszalecznica.pl Mój Amis psi przyjaciel poważnie zachorował i tam go uratowali. Lekarz z powołaniem i miłością do zwierząt.

Bzdura. Dr Kieza jest wg mnie wybitnym specjalistą onkologiem. nie zwykłym weterynarzem. Jeśli go podpytasz faktycznie da wykład to widać że to człowiek z pasją i chętne przekazuję swoją wiedzę. W przypadku mojego pieska (posokowiec bawarski) który chorował na nowotwór skóry dr Kieza poszedł do sprawy bardzo profesjonalnie. Wszystko wytłumaczył nie kasował dodatkowych pieniędzy za wizyty kontrolne po zabiegu i kroplowki czy zastrzyki. Wg mnie w sprawach onkologii zwierzęcej - wybitny specjalista. Z pitolami typu zatrucie pokarmowe czy przeziębienie pieska pomoże i koniec. Bez zbędnego zwracania glowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

We Wrzeszczu dolnym, okolice Halllera i Baczyńskiego. Średnio polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry lekarz weterynarii jest na wagę złota :D chociaz i tak uwazam, ze nie sposob wykonywac ten zawod, nie majac zamilowania do zwierzat. Oczywiscie wiedza wyniesiona ze studiow poparta zdobytym doswiadczeniem jest szalenie wazna, ale trzeba tez miec odpowiednie cechy osobowosci, byc empatycznym cieplym i umiec podejmowac trudne decyzje.

Podsumowanie:

Podsumowanie zawiera rekomendacje i opinie dotyczące weterynarzy w Trójmieście (Gdańsk, Gdynia, Rumia, Pruszcz Gdański). Wśród polecanych gabinetów znalazły się: Gabinet Reksio w Pruszczu Gdańskim, dr Kończak z Rumi, Animal Garden, Sobotka na Czarnym Dworze w Gdańsku, VETLAND na Ujeścisku, dr Kieza specjalizujący się w onkologii, Trójmiejska Klinika Weterynaryjna przy Bulońskiej 16 czynna 24 godziny, gabinet na Słowackiego (animal.med), dr Taube z Osowej oraz dr Eryk Ratajski z Gdyni. Dyskusja zawiera również negatywne opinie o niektórych lekarzach i placówkach, podkreślając znaczenie profesjonalizmu, empatii i dokładnej diagnostyki w opiece weterynaryjnej. Użytkownicy podkreślają, że dobry weterynarz powinien posiadać zarówno wiedzę medyczną, jak i odpowiednie podejście do zwierząt oraz ich właścicieli.
do góry