Widok

Dobry zespół weselny???

Czy ktoś z Was zna jakiś dobry zespół na wesele, najlepiej taki w którym śpiewa i facet i kobieta. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
WITAMY.JEŚLI TEMAT JESZCZE AKTUALNY TO ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.
JESTEŚMY NA GG3528157
POZDRAWIAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
Pozdrawiamy forumowych archeologów...

*post zamieszczony wyłącznie w celach reklamowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jak kochani cofniecie do 2004 roku? Macie jakiś patent?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten watek powinien mieć podtytuł :"powrót od przeszłości".
Pozdrowienia od zespołu MASSUANA 2010,tel.501-183-708
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 36
na 100% Bravoton
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4
i w wiekszosci osoby "jednorazowe" smieszne to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
kazdy wykonuje zawod jaki chce i nikt nikgo niezmusza do wykonywania czegokolwiek jesli kos sie godzi na granie w zespole po tyle godzin to wiaze sie z tym jaka to ciezka praca ale dostanie tez za to zaplacone. Zawody sa rozne i niektore tez wymagaja pracy w niedziele niestety np.sprzedawcy no ale co zrobic zycie. Zeby dorobic czlowiek lapie sie roznych zajec wiec jak sie ktos na to godzi to juz jego sprawa i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas zagra zespol MAYKIPOLO. PAn i Pani albo dwoch Panow i Pani. Goraco ich polecam. Bylam na zabawie, gdzie grali, maja mocne glosy i sa niedrodzy. No i zagraja u mnie na weselu w przyszlym roku:)) (skasuja 1600 za dwie osoby). Gdzies w internecie jest ich strona. Pozdrawiam. Aneta
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
http://www.myspace.com/firefoxzespol
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
polecam zespół POWER

http://www.power.org.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
u nas grało YACOTACO.Polecam świetny głos, Iwona potrafi czysto zagrać każdą piosenkę, a chłopacy tak rozbawili gości ze o 4 rano nie chcieli zejść z parkietu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
proszę wejść na stronkę, http://www.zespolyweselne.eu tam jest dużo zespołów z pomorza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Witam.
Byłam u kuzyna na weselu w Mogilnie (kuj-pom).
Na weselu grały dwie osoby, dziewczyna i chłopak.
Rozpoczęcie imprezy tradycyjnie, jak na każdym weselu. Później było tylko lepiej. Przez cały czas grania (wesele i poprawiny) nie powtórzyli żadnej piosenki, a poprawiny skończyły się o 2 nad ranem. Wszyscy byli w szoku jak koleś wziął akordeon i zaczął grać, a my wszyscy śpiewaliśmy, do tego śpiewał swoje przyśpiewki, których nikt nie znał.
Śmiechu co nie miara.
Wszystkich nas bolały nogi i gardła. Z tego co wiem jak na Mogilno to się cenią, ale cena czyni jakość.
Całe wesle hucznie się bawiłam i wiem że grają za rok u mojego brata na weselu w Krakowie.
Mam tylko nazwę i telefon MEGIX tel. 606971678
Na prawdę warto. Polecam
Ciekawe co na to powiedzą "zawodowcy" grający conajmniej w pięciu za to tzw. "na żywo"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z całego serca polecam zespół YACOTACO ! są Oni bardzo profesjonalni pod każdym względem, a wokalistka śpiewa jak anioł ! ma piękny głos, potrafi zaśpiewać każdą piosenkę na ziemi ! BARDZO MOCNO POLECAM !!! Więcej informacji: http://www.yacotaco.pl/onas.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Zespół ,,od A do Z'' 4-osoby solistka śpiew na żywo perkusja saksofon akordeon klarnet instrumenty klawiszowe 501 613 200 58 625 35 66 zbigniewk-53@o2.pl GORĄCO POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Sa beznadziejni-bylam w zeszlym roku na slubie na ktorym grali. 1/3 gosci sie bawila bo zespol gral "jako tako". Bardzo odradzam!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
a którego we wrześniu grają u was
Witam. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak zespół Maykipolo prowadzi oczepiny?! Jestem zaiteresowana tym zespołem na swój ślub, ale nie wiem jak prowadzą imprezę.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10
Najlepiej zapytaj choćby tych z tego wątku :
Michał chyba sam szef, potem Asia z Gdańska no i Aneta M. ale za to wszyscy z tego samego IP 109.243.62.*
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry