Widok
Z całego serca polecam zespół YACOTACO ! są Oni bardzo profesjonalni pod każdym względem, a wokalistka śpiewa jak anioł ! ma piękny głos, potrafi zaśpiewać każdą piosenkę na ziemi ! BARDZO MOCNO POLECAM !!! Więcej informacji: http://www.yacotaco.pl/onas.php
Witam.
Byłam u kuzyna na weselu w Mogilnie (kuj-pom).
Na weselu grały dwie osoby, dziewczyna i chłopak.
Rozpoczęcie imprezy tradycyjnie, jak na każdym weselu. Później było tylko lepiej. Przez cały czas grania (wesele i poprawiny) nie powtórzyli żadnej piosenki, a poprawiny skończyły się o 2 nad ranem. Wszyscy byli w szoku jak koleś wziął akordeon i zaczął grać, a my wszyscy śpiewaliśmy, do tego śpiewał swoje przyśpiewki, których nikt nie znał.
Śmiechu co nie miara.
Wszystkich nas bolały nogi i gardła. Z tego co wiem jak na Mogilno to się cenią, ale cena czyni jakość.
Całe wesle hucznie się bawiłam i wiem że grają za rok u mojego brata na weselu w Krakowie.
Mam tylko nazwę i telefon MEGIX tel. 606971678
Na prawdę warto. Polecam
Byłam u kuzyna na weselu w Mogilnie (kuj-pom).
Na weselu grały dwie osoby, dziewczyna i chłopak.
Rozpoczęcie imprezy tradycyjnie, jak na każdym weselu. Później było tylko lepiej. Przez cały czas grania (wesele i poprawiny) nie powtórzyli żadnej piosenki, a poprawiny skończyły się o 2 nad ranem. Wszyscy byli w szoku jak koleś wziął akordeon i zaczął grać, a my wszyscy śpiewaliśmy, do tego śpiewał swoje przyśpiewki, których nikt nie znał.
Śmiechu co nie miara.
Wszystkich nas bolały nogi i gardła. Z tego co wiem jak na Mogilno to się cenią, ale cena czyni jakość.
Całe wesle hucznie się bawiłam i wiem że grają za rok u mojego brata na weselu w Krakowie.
Mam tylko nazwę i telefon MEGIX tel. 606971678
Na prawdę warto. Polecam
proszę wejść na stronkę, http://www.zespolyweselne.eu tam jest dużo zespołów z pomorza.
kazdy wykonuje zawod jaki chce i nikt nikgo niezmusza do wykonywania czegokolwiek jesli kos sie godzi na granie w zespole po tyle godzin to wiaze sie z tym jaka to ciezka praca ale dostanie tez za to zaplacone. Zawody sa rozne i niektore tez wymagaja pracy w niedziele niestety np.sprzedawcy no ale co zrobic zycie. Zeby dorobic czlowiek lapie sie roznych zajec wiec jak sie ktos na to godzi to juz jego sprawa i tyle.
my zdecydowalismy na zespol Maykipolo. Bylismy na wakacjach na Kartuzach gdzie na festynie gral ten zespol. Mieli grac do 24. lecz tak nas rozbujali, ze grali do 3.:):):):) Poza tym widzialam ich nastogach gdzie grali przy plazy na jakims dancingu. Swietne glosy, poza tym widac, ze zyja tym co robia. Goraco ich polecam i pozdrowionka dla tych przystojniakow. Asia, Gdansk
Do pani Ingi: chetnie zagramy u pani na weselu w pelnym skladzie 5-osobowym: perkusja, klawisze, akordeon, gitara, gitara bas, saxofon....wszyscy mocny wokal. W takim skladzie po prostu rzucamy na kolana. Ale niesetey za taki sklad liczymy sobie 4500-5000 zl. zdajemy sobie sprawe, ze nie kazdego stac na taki wydatek, bo sam slubowalem nie tak dawno i placilem tylko za jednego grajka. Trzon zespolu stanowi u nas 2-3 osoby. I droga Pani wyksztalcenie muzyczne nie ma tu nic do rzeczy. Trzej muzycy w zespole sa po szkolach muzycznych....a ja "nieuk" jestem glownym wokalista.....I droga pani may opatentowane gotowe aranzacje na swoich jak to Pani nazwala keyboardach lecz grajac we dwoch bierzemy 1600 zl....i wie Pani co? jakos jeszcze nikt nie narzekal....Oczywiscie to, ze mamy dobre keyboardy nie oznacza ze nie gramy z reki....pozdrawiamy......i szacuneczek za dobre slowa dla zespolu alibi. pozdrawiamy: www.maykipolo.pl.tl