Widok

Dobry zespół weselny???

Czy ktoś z Was zna jakiś dobry zespół na wesele, najlepiej taki w którym śpiewa i facet i kobieta. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zespół ,,od A do Z'' 4-osoby solistka śpiew na żywo perkusja saksofon akordeon klarnet instrumenty klawiszowe 501 613 200 58 625 35 66 zbigniewk-53@o2.pl GORĄCO POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Z całego serca polecam zespół YACOTACO ! są Oni bardzo profesjonalni pod każdym względem, a wokalistka śpiewa jak anioł ! ma piękny głos, potrafi zaśpiewać każdą piosenkę na ziemi ! BARDZO MOCNO POLECAM !!! Więcej informacji: http://www.yacotaco.pl/onas.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Ciekawe co na to powiedzą "zawodowcy" grający conajmniej w pięciu za to tzw. "na żywo"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Byłam u kuzyna na weselu w Mogilnie (kuj-pom).
Na weselu grały dwie osoby, dziewczyna i chłopak.
Rozpoczęcie imprezy tradycyjnie, jak na każdym weselu. Później było tylko lepiej. Przez cały czas grania (wesele i poprawiny) nie powtórzyli żadnej piosenki, a poprawiny skończyły się o 2 nad ranem. Wszyscy byli w szoku jak koleś wziął akordeon i zaczął grać, a my wszyscy śpiewaliśmy, do tego śpiewał swoje przyśpiewki, których nikt nie znał.
Śmiechu co nie miara.
Wszystkich nas bolały nogi i gardła. Z tego co wiem jak na Mogilno to się cenią, ale cena czyni jakość.
Całe wesle hucznie się bawiłam i wiem że grają za rok u mojego brata na weselu w Krakowie.
Mam tylko nazwę i telefon MEGIX tel. 606971678
Na prawdę warto. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę wejść na stronkę, http://www.zespolyweselne.eu tam jest dużo zespołów z pomorza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
u nas grało YACOTACO.Polecam świetny głos, Iwona potrafi czysto zagrać każdą piosenkę, a chłopacy tak rozbawili gości ze o 4 rano nie chcieli zejść z parkietu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
polecam zespół POWER

http://www.power.org.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
http://www.myspace.com/firefoxzespol
U nas zagra zespol MAYKIPOLO. PAn i Pani albo dwoch Panow i Pani. Goraco ich polecam. Bylam na zabawie, gdzie grali, maja mocne glosy i sa niedrodzy. No i zagraja u mnie na weselu w przyszlym roku:)) (skasuja 1600 za dwie osoby). Gdzies w internecie jest ich strona. Pozdrawiam. Aneta
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
kazdy wykonuje zawod jaki chce i nikt nikgo niezmusza do wykonywania czegokolwiek jesli kos sie godzi na granie w zespole po tyle godzin to wiaze sie z tym jaka to ciezka praca ale dostanie tez za to zaplacone. Zawody sa rozne i niektore tez wymagaja pracy w niedziele niestety np.sprzedawcy no ale co zrobic zycie. Zeby dorobic czlowiek lapie sie roznych zajec wiec jak sie ktos na to godzi to juz jego sprawa i tyle.
i w wiekszosci osoby "jednorazowe" smieszne to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
na 100% Bravoton
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ten watek powinien mieć podtytuł :"powrót od przeszłości".
Pozdrowienia od zespołu MASSUANA 2010,tel.501-183-708
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 36
A jak kochani cofniecie do 2004 roku? Macie jakiś patent?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pozdrawiamy forumowych archeologów...

*post zamieszczony wyłącznie w celach reklamowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
WITAMY.JEŚLI TEMAT JESZCZE AKTUALNY TO ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.
JESTEŚMY NA GG3528157
POZDRAWIAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
ja byłam ostatnio na weselu - świetna kapela
witoband.pl
mocne ale slowa prawdziwe....pozdrowionka....
my zdecydowalismy na zespol Maykipolo. Bylismy na wakacjach na Kartuzach gdzie na festynie gral ten zespol. Mieli grac do 24. lecz tak nas rozbujali, ze grali do 3.:):):):) Poza tym widzialam ich nastogach gdzie grali przy plazy na jakims dancingu. Swietne glosy, poza tym widac, ze zyja tym co robia. Goraco ich polecam i pozdrowionka dla tych przystojniakow. Asia, Gdansk
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
Do pani Ingi: chetnie zagramy u pani na weselu w pelnym skladzie 5-osobowym: perkusja, klawisze, akordeon, gitara, gitara bas, saxofon....wszyscy mocny wokal. W takim skladzie po prostu rzucamy na kolana. Ale niesetey za taki sklad liczymy sobie 4500-5000 zl. zdajemy sobie sprawe, ze nie kazdego stac na taki wydatek, bo sam slubowalem nie tak dawno i placilem tylko za jednego grajka. Trzon zespolu stanowi u nas 2-3 osoby. I droga Pani wyksztalcenie muzyczne nie ma tu nic do rzeczy. Trzej muzycy w zespole sa po szkolach muzycznych....a ja "nieuk" jestem glownym wokalista.....I droga pani may opatentowane gotowe aranzacje na swoich jak to Pani nazwala keyboardach lecz grajac we dwoch bierzemy 1600 zl....i wie Pani co? jakos jeszcze nikt nie narzekal....Oczywiscie to, ze mamy dobre keyboardy nie oznacza ze nie gramy z reki....pozdrawiamy......i szacuneczek za dobre slowa dla zespolu alibi. pozdrawiamy: www.maykipolo.pl.tl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry