Widok

Dobry zespół weselny???

Czy ktoś z Was zna jakiś dobry zespół na wesele, najlepiej taki w którym śpiewa i facet i kobieta. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Czy mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej o zespole ripple band, zainteresował mnie ten zespół ale jest bardzo mało opinani o nich w internecie. Bardzo dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadza się, z 40 zespołów wybraliśmy właśnie ten na nasze wesele we wrześniu, jak na stronie internetowej tak i na video w domu na spotkaniu. Byliśmy pod wrażeniem. Serdecznie polecamy właśnie Jurek Band.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
u mnie na weselu grał zespół Lepsi. Wszyscy byli zachwyceni, a szczegolnie ja. Menadzer zespołu po prostu przesympatyczny człowiek, no a głosy i gra na zywo bez podkladow tez robi swój klimat:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
a ja polecam zespół Ripple Band są z okolic Starogardu-rewelacja. Dwoch facetów i dziewczyna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Bardzo śmieszne. Jaka jaest różnica pomiędzy stylem z klawisza a podkładem z dyskietki? Chyba tylko taka, że w stylu bas może bardziej dziadowsko zabrzmieć. Nie mogę pojąć jak ktoś kto używa styli może czuć się lepiej od tego co używa podkładów z dyskietki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
z gitarami, na zywo- solo band. www.gra-gitara.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
http://mister128.webpark.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Sprawdź Zespół Mister z Sokółki jest niesamowity http://mister128.webpark.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Popieram tą wypowiedz. Czy 600/800zł za noc dla muzyka to durzo czy mało? Gram w róznych składach i na różnych iprezach na weselach 19 lat i wiem, że obecne ceny za granie całą noc są śmieszne. Muzyk dłużej się uczy niż lekarz czy prawnik a na godzinę zarabia mniej. Czas na weselu to 12-16 godzin czięzkiej pracy i niekiedy jeszcze poprawiny. Dla tych młodych dziewczyn wydaje się to proste (fajna praca zjeść wypić zagrać). Co ludzie robią po weselu - spią są zmęczeni skacowani itp. W poniedziałek nie idą do pracy BO SĄ ZMĘCZENI. Ale orkiestra jest wypoczęta? Goście idą raz dwa razy w roku na wesela orkiestra co sobotę i nie raz i w tygodniu. Ja straciłem zdrowie przez granie, przez noce niedospane, stres z tym związany itp. i dziękuje za te pieniądze dalej się szarpać na weselu nie mieć niedzieli rodziny itp. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam bardzo zespół Bravoton z Gdyni, grali extra, wszyscy goście mówili że jeszcze nigdy nie słyszeli tak dobrego zespolu , polecam z czystym sumieniem a ja jako panna młoda bawiłam sie odlotowo
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Drogi Panie Tomku napisał Pan że Keyboard ma określoną liczbę rytmów(stylów). Ja osobiście używam do gry 2 kibordów 1-ma ponad 400 styli 2-gi ponad 200 i niektóre sam robie. Do tego mam 2 gitarzystów i bierzemy tylko 1500 zł Bo kochamy muzyke i nie puszczamy z dyskietek. Ja mam 20 lat i szkołe muzyczną gitarzyści ponad 20 lat grania imprez.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie na weselu grał zespół Nevada z Redy. Są rewelacyjni! 3 chłopaków, wszyscy śpiewają. Mają super wokal. Myślałam, że będzie brakowało głosu kobiety, ale przeciwnie. Brak mi słów, żeby ich opisać. To było coś niesamowitego. Polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
na moim weselu w gdansku gral zespol kaprys z bialegostoku napawde godny polecenia wykonali dobra robote umieli rozbawaic towarzystwo spiewali piosenki napawde rozne od angielsich po disco polo prowadza fajna zabawe na oczepinach zperulkami moge ci podac tel 692-310-531
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwięksi amatorzy właśnie na tym forum są najczęściej polecani i się sami reklamują, na rynku trójmiejskim jest dużo zespołów o których nikt z Was tutaj nie słyszał i grają tez pewnie z dyskietek jak to wielkie grono fachowców się już tutaj wypowiedziało, ale za to robią to na jakimś poziomie a nie na zasadzie kupienia mid-a na www.muzyczka.pl i załadowanie do parapetu, szkoda że nie zwracacie uwagi fotografom że nie robia fotek na lustrzankach analogowych tylko na cyfrze, dlaczego kamerzysta nagrywa kamerą cyfrową a nie starą kamerą na korbkę gdzie dużą role odgrywa równomierne nawijanie kliszy filmowej etc. Ludzie po to ktoś opracowuje nowe technologie żeby z nich korzystać ale widać że większość z Was jest zacofana i umie tylko liczyć czyjeś zyski, zarobek itd a nikt nie zwróci uwagi na czas poświęcany na przygotowanie tego, nikt nie zwróci uwagi że wokalista ktory śpiewa całą noc na weselu na drugi dzień niekiedy nie może słowa z siebie wydobyć, ale cóż przecież na tym forum sa sami fachowcy i znawcy branży, zapewne znacie się na tym bo w tym robicie i nawzajem sobie nogi podkładacie, żałośni jesteście . . . jedyna branża która trzyma się w rydzy to magicy, przynajmniej oni nie paplaja wszystkim w koło jak jest wykonany dany trik tylko po to żeby komus zrobić pod górkę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam zdecydowanie zespół RELAX z Kełpina k. Kartuz... grają nie raz w Gospodzie pod Żubrem.. w RAdio Kaszebe.. na weselach doskonale potrafia dostosowac muzykę do towarzystwa coś dla młodych, cos dla starszych a to po KAszubsku a to po śląsku , disco polo.. włoskie itp. co najważniejsze pełen profesjonalizm 5-6 piosenek non stop i 5 minutowa przerwa co bardzo ważne.. zero alkocholu! Sławek i Grzegorz cena 2400 ale warto! tak trudno teraz o orkiestrę sami amatorzy wokół... polecam w sprawie nr telefonu piszcie : CHARLOTTE176@WP.PL :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na moim weselu gral ten zespol 22 lipca napawde super prowadzenie pisoenki tez maja od angielskich po bialoruskie moge polecic ten zespol bo wykonali dobra robote goscie byli zadowowleni
Wątek jest stary, nie musicie ich z dwóch kont reklamować ;P
polecam zespol kaprys z bialegostoku grali na moim weselu i bylo super tel do nich 692-310-531
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
numer do zespolu kaprys bialystok 692-310-531
Zgadzam Się. Każdy zespół bez perkusji( z keyboadrem) będzie miał jakieś gotowe podkłady. Jednak leży to również w pewnym interesie gości, ponieważ gotowe podkłady są ciekawsze muzycznie. Keyboard ma określoną liczbę rytmów(stylów), które po pewnym czasie trzeba powtarzać... Problem bierze się stąd, że żeby zespół gral na żywo, potrzebnych jest do tego kilka osób(perkusista, basista, wokalista, gitarzysta tudzież pianista or whatever...) Każdy z takiego zespołu chce zarobić dajmy na to 700-800zł za wesele. Pomnóżmy to razy 5 osób i wyjdzie nam cena za prawdziwą muzykę na żywo + jakieś tam koszta za dojazd... także jeśli zespół gra za 1500 - 2500 zł to nie spodziewajmy się niewiadomo czego.... Pamiętajmy jednak, że grunt to dobra zabawa:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry