Widok
polecam moim zdaniem bardzo dobry zespol MIM z Torunia, bardzo dobry wokalista i wokalistka ,bogaty repertuar muzyczny i zabawowy ,fachowcy
podaje kontakt ; tel.50 6396770,
http://www.mim-zespol-muzyczny-torun.pl
podaje kontakt ; tel.50 6396770,
http://www.mim-zespol-muzyczny-torun.pl
ja polecam szczególnie Allabama Tirex Remanent i inne ze strony http://www.centrumzespolow.pl
A czy w Waszym ŚWIETNIE DOBRANYM REPERTUARZE są też przeboje z 2009 i 2010 roku. Irytuje mnie ta pewność wielu zespołów co do swojego świetnego repertuaru.... Niestety większość zespołów wogóle nie idzie z biegiem czasu, bo od lat nie zmieniają repertuaru.
Ilość ludzi na parkiecie nie zawsze oznacza,że zespół dobrze gra... po prostu wychodzą na parkiet, bo wypada i nie chcą robić przykrości Młodej Parze. Jeżeli 90% gości zostaje do samego końca imprezy wtedy można powiedzieć że zespół był ok.
Ilość ludzi na parkiecie nie zawsze oznacza,że zespół dobrze gra... po prostu wychodzą na parkiet, bo wypada i nie chcą robić przykrości Młodej Parze. Jeżeli 90% gości zostaje do samego końca imprezy wtedy można powiedzieć że zespół był ok.
Zespół muzyczny "FRESZ"
Bardzo gorąco polecam zespół muzyczny "FRESZ". Jest to zespół złożony z młodych energicznych ludzi, którzy świetnie poprowadzą każdą imprezę. Dla jasności gramy w 100% na żywo skład:
saksofon, trąba, akordeon, tuba, Instrumenty klawiszowe, gitara basowa, perkusja, oraz świetny wokal męski. Gramy w 5 osób, istnieje możliwość gry bez perkusji, oczywiście w niższej cenie. Kontakt: 785030875. Bardzo przystępne ceny!!!
saksofon, trąba, akordeon, tuba, Instrumenty klawiszowe, gitara basowa, perkusja, oraz świetny wokal męski. Gramy w 5 osób, istnieje możliwość gry bez perkusji, oczywiście w niższej cenie. Kontakt: 785030875. Bardzo przystępne ceny!!!
To szukaj sobie zespolu ktorego muzykom bedziesz patrzyl na rece....haha...nie wiem - moze jestes muzykiem, moze przyszlym panem mlodym....skad wiesz kto co puszcza z usb czy dyskietek....nie wydaje mnie sie, ze ten ktory gra na akordeonie ma podlaczonego usb........na pewno jestes rudym niedowartosciowanym chlopcem:):)pozdrowionka dla wszystkich normalnych;-)
A ja polecam zespol Quantos z Wejherowa Grali na naszym weselu i spisali sie w 100% Myzyka na zywo a nie zadne "upma umpa"
O ich profesjonalizmie najlepiej swiadcza opinie na ich stronie ( tyle by se sami nie napisali - jak co niektorzy moga podejrzewac)
http://www.zespolquantos.webpark.pl/index.php
O ich profesjonalizmie najlepiej swiadcza opinie na ich stronie ( tyle by se sami nie napisali - jak co niektorzy moga podejrzewac)
http://www.zespolquantos.webpark.pl/index.php
ja gram w zespole sami swoi i jest mas trzech. Nie mamy tyrosa ani kobiety????????????? Co to za zespół? co to za prowokacje. Komuś coś się pomyliło albo są dwa zespoły ss. Nigdy nie słyszałem jak gra alabama Widzę, że ten portal dla narzeczonych zmienił się w portal dla DJ i kapel, dla reklamy i kompromitacji
Zapraszamy na stronę: http://www.weseledlaciebie.eu
Na niej proponujemy zespół 1plus2. Gramy naprawdę dużo i prawie wszystko. Całość scenariusza imprezy ustalamy i działamy dokładnie tak jak życzą sobie Młodzi. Zapraszam i Polecam.
Na niej proponujemy zespół 1plus2. Gramy naprawdę dużo i prawie wszystko. Całość scenariusza imprezy ustalamy i działamy dokładnie tak jak życzą sobie Młodzi. Zapraszam i Polecam.
Poznajesz?
~sami swoi
2011-01-25 17:51
89.79.126.*
Re: sami swoi?
Ten zespół ( Sami swoi) @ tomeksrednicki@op.pl
co w internecie to NIE graja na żywo !!!!!!!
W tym momencie powinni sie nazywac - Dyskietka to my lub USB !!!!
( nie potrafimy grac tylko puszczac
Według mnie tacy nie powinni istniec ?
A jezeli chodzi o SAMI SWOI to jest wiecej kapel pod taka nazwa i graja na żywo . i nie mozna łączyc to razem bo taki zespołek który puszcza podklady , psuje reputacje innym zespolom pod tą nazwą .
~mis
2011-01-25 18:13
89.79.126.*
Re: DJ/ zespół na wesele 1 październik 2011 rku
Zespół Gdańsk Morena
kontakt . 662 132 798
Tylko na żywo, dobra współpraca potrafimy sie dostosować i przygotować do wybranych utworów.
22 lata gramy.
Pozdrawiam.
~jeż
2011-01-25 18:21
89.79.126.*
Re: szukam sprawdzonej orkiestry na 18 czerwca 2011
Polecam zespół rodzinny istniejacy 22 lata i przede wszystkim na żywo.
Grają godzine i 10 min. przerwy, do tego zabwy konkursy .Polecam zespół aktywny wspaniala zabawa. tel. 662 132 798
~S.S
2011-01-25 18:28
89.79.126.*
Re: Poszukuję zespołu muzycznego na wesele
Witam, gramy 22 lata tylko na żywo, klawisze tyros4, gitara,akordeon solistka.
Gdańsk Morena,
kontakt 662 132 798 Pozdrawiam.
~sim
2011-01-25 19:53
89.79.126.*
Re: york czy sami swoi
zadzwonić i umówić się zagrają na żywo, tak będzie najlepiej . najlepsza pewność. pozdrawiam
~sami swoi
2011-01-25 17:51
89.79.126.*
Re: sami swoi?
Ten zespół ( Sami swoi) @ tomeksrednicki@op.pl
co w internecie to NIE graja na żywo !!!!!!!
W tym momencie powinni sie nazywac - Dyskietka to my lub USB !!!!
( nie potrafimy grac tylko puszczac
Według mnie tacy nie powinni istniec ?
A jezeli chodzi o SAMI SWOI to jest wiecej kapel pod taka nazwa i graja na żywo . i nie mozna łączyc to razem bo taki zespołek który puszcza podklady , psuje reputacje innym zespolom pod tą nazwą .
~mis
2011-01-25 18:13
89.79.126.*
Re: DJ/ zespół na wesele 1 październik 2011 rku
Zespół Gdańsk Morena
kontakt . 662 132 798
Tylko na żywo, dobra współpraca potrafimy sie dostosować i przygotować do wybranych utworów.
22 lata gramy.
Pozdrawiam.
~jeż
2011-01-25 18:21
89.79.126.*
Re: szukam sprawdzonej orkiestry na 18 czerwca 2011
Polecam zespół rodzinny istniejacy 22 lata i przede wszystkim na żywo.
Grają godzine i 10 min. przerwy, do tego zabwy konkursy .Polecam zespół aktywny wspaniala zabawa. tel. 662 132 798
~S.S
2011-01-25 18:28
89.79.126.*
Re: Poszukuję zespołu muzycznego na wesele
Witam, gramy 22 lata tylko na żywo, klawisze tyros4, gitara,akordeon solistka.
Gdańsk Morena,
kontakt 662 132 798 Pozdrawiam.
~sim
2011-01-25 19:53
89.79.126.*
Re: york czy sami swoi
zadzwonić i umówić się zagrają na żywo, tak będzie najlepiej . najlepsza pewność. pozdrawiam
Ze swojej strony mogę polecić zespół REMABAND z Trójmiasta. Grają w sześć osób, na żywo z normalną perkusją akustyczną, mają dobrych wokalistów (facet i dziewczyna) no i repertuar dla starszych i młodszych.
Grali na weselu u mojej siostry we wrześniu i trzeba przyznać, wszyscy goście ich chwalili, więc mogę polecić.
Grali na weselu u mojej siostry we wrześniu i trzeba przyznać, wszyscy goście ich chwalili, więc mogę polecić.