Widok

Dobry zespół weselny???

Czy ktoś z Was zna jakiś dobry zespół na wesele, najlepiej taki w którym śpiewa i facet i kobieta. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam moim zdaniem bardzo dobry zespol MIM z Torunia, bardzo dobry wokalista i wokalistka ,bogaty repertuar muzyczny i zabawowy ,fachowcy
podaje kontakt ; tel.50 6396770,
http://www.mim-zespol-muzyczny-torun.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16
ja polecam szczególnie Allabama Tirex Remanent i inne ze strony http://www.centrumzespolow.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26
Odradzam zespół Domino - zamiast wesela była stypa. Grali jakieś smętne starocie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy w Waszym ŚWIETNIE DOBRANYM REPERTUARZE są też przeboje z 2009 i 2010 roku. Irytuje mnie ta pewność wielu zespołów co do swojego świetnego repertuaru.... Niestety większość zespołów wogóle nie idzie z biegiem czasu, bo od lat nie zmieniają repertuaru.
Ilość ludzi na parkiecie nie zawsze oznacza,że zespół dobrze gra... po prostu wychodzą na parkiet, bo wypada i nie chcą robić przykrości Młodej Parze. Jeżeli 90% gości zostaje do samego końca imprezy wtedy można powiedzieć że zespół był ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania Gogola z zespołem Allabama dostali się do finału Eurowizja 2011 :) więc muszą grać na żywo jakiś desperat jesteś
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
GDYNIA
Zespół ,,Od A do Z" cztery osoby: instrumenty klawiszowe, akordeon, perkusja, saksofon, klarnet, wokalistka. 58 625 35 66 kom: 501 613 200. zbigniewk-53@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26

Zespół muzyczny "FRESZ"

Bardzo gorąco polecam zespół muzyczny "FRESZ". Jest to zespół złożony z młodych energicznych ludzi, którzy świetnie poprowadzą każdą imprezę. Dla jasności gramy w 100% na żywo skład:
saksofon, trąba, akordeon, tuba, Instrumenty klawiszowe, gitara basowa, perkusja, oraz świetny wokal męski. Gramy w 5 osób, istnieje możliwość gry bez perkusji, oczywiście w niższej cenie. Kontakt: 785030875. Bardzo przystępne ceny!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 28
Zespół ROMANS Z Tczewa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26
Polecam dwa zespoły: "Koktajl" i "Overtime". Profesjonalni i doskonale wyczuwają publiczność.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 37
To szukaj sobie zespolu ktorego muzykom bedziesz patrzyl na rece....haha...nie wiem - moze jestes muzykiem, moze przyszlym panem mlodym....skad wiesz kto co puszcza z usb czy dyskietek....nie wydaje mnie sie, ze ten ktory gra na akordeonie ma podlaczonego usb........na pewno jestes rudym niedowartosciowanym chlopcem:):)pozdrowionka dla wszystkich normalnych;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
beurk ssij
A ja polecam zespol Quantos z Wejherowa Grali na naszym weselu i spisali sie w 100% Myzyka na zywo a nie zadne "upma umpa"
O ich profesjonalizmie najlepiej swiadcza opinie na ich stronie ( tyle by se sami nie napisali - jak co niektorzy moga podejrzewac)
http://www.zespolquantos.webpark.pl/index.php
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 25
ja polecam zespol baltic band jest napewno profesjonalny sa w ty zesple 4 osoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
a od kiedy w zespole Sami Swoi jest kobieta? jeszcze całkiem niedawno słyszałam ich w składzie trzech panów...
ja gram w zespole sami swoi i jest mas trzech. Nie mamy tyrosa ani kobiety????????????? Co to za zespół? co to za prowokacje. Komuś coś się pomyliło albo są dwa zespoły ss. Nigdy nie słyszałem jak gra alabama Widzę, że ten portal dla narzeczonych zmienił się w portal dla DJ i kapel, dla reklamy i kompromitacji
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też nie słyszałam aby w tym zespole była kobieta, no ale może od maja coś się zmieniło :)
Zapraszamy na stronę: http://www.weseledlaciebie.eu

Na niej proponujemy zespół 1plus2. Gramy naprawdę dużo i prawie wszystko. Całość scenariusza imprezy ustalamy i działamy dokładnie tak jak życzą sobie Młodzi. Zapraszam i Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
dołączam się do nataliaos. My wybraliśmy na wesele remanent i byliśmy bardzo zadowoleni. Allabama już nie miała terminu a z dwóch pozostałych wybraliśmy Remanent. Kosztują sporo ale to 6 osób i graja super. warto
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Poznajesz?

~sami swoi
2011-01-25 17:51
89.79.126.*
Re: sami swoi?
Ten zespół ( Sami swoi) @ tomeksrednicki@op.pl
co w internecie to NIE graja na żywo !!!!!!!
W tym momencie powinni sie nazywac - Dyskietka to my lub USB !!!!
( nie potrafimy grac tylko puszczac
Według mnie tacy nie powinni istniec ?
A jezeli chodzi o SAMI SWOI to jest wiecej kapel pod taka nazwa i graja na żywo . i nie mozna łączyc to razem bo taki zespołek który puszcza podklady , psuje reputacje innym zespolom pod tą nazwą .

~mis
2011-01-25 18:13
89.79.126.*
Re: DJ/ zespół na wesele 1 październik 2011 rku
Zespół Gdańsk Morena
kontakt . 662 132 798
Tylko na żywo, dobra współpraca potrafimy sie dostosować i przygotować do wybranych utworów.
22 lata gramy.
Pozdrawiam.

~jeż
2011-01-25 18:21
89.79.126.*
Re: szukam sprawdzonej orkiestry na 18 czerwca 2011
Polecam zespół rodzinny istniejacy 22 lata i przede wszystkim na żywo.
Grają godzine i 10 min. przerwy, do tego zabwy konkursy .Polecam zespół aktywny wspaniala zabawa. tel. 662 132 798

~S.S
2011-01-25 18:28
89.79.126.*
Re: Poszukuję zespołu muzycznego na wesele
Witam, gramy 22 lata tylko na żywo, klawisze tyros4, gitara,akordeon solistka.
Gdańsk Morena,
kontakt 662 132 798 Pozdrawiam.

~sim
2011-01-25 19:53
89.79.126.*
Re: york czy sami swoi
zadzwonić i umówić się zagrają na żywo, tak będzie najlepiej . najlepsza pewność. pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ze swojej strony mogę polecić zespół REMABAND z Trójmiasta. Grają w sześć osób, na żywo z normalną perkusją akustyczną, mają dobrych wokalistów (facet i dziewczyna) no i repertuar dla starszych i młodszych.

Grali na weselu u mojej siostry we wrześniu i trzeba przyznać, wszyscy goście ich chwalili, więc mogę polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 28
do góry