Widok

Dobrze się kłamie

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dobrze się kłamie.
Spektaklove i producenci komediowych hitów "Boeing Boeing", "Imię", "Ludzie inteligentni" sięgają po przebój kinowy "Jak dobrze się kłamie w miłym towarzystwie". Ten kameralny komediodramat jest jednym z największych sukcesów kasowych 2016 roku. Adaptację oraz tłumaczenie przygotował Bartosz Wierzbięta - mistrz dowcipnych dialogów, znany między innymi ze "Shreka" i "Pingwinów z ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze się kłamie

Teatr Studio Buffo w Warszawie Dobrze się kłamie W oparciu o film Paolo Genovese adaptacja: Bartosz Wierzbięta Spektaklove i producenci komediowych hitów "Boeing Boeing", "Imię", "Ludzie inteligentni" sięgają po przebój kinowy "Jak dobrze się kłamie w miłym towarzystwie". Ten kameralny komediodramat jest jednym z największych sukcesów kasowych 2016 roku. Adaptację oraz tłumaczenie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też

umie kłamać i manipulować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś mnie ominęło?

Teatr Muzyczny przeniósł się do Gdańska na Rajską?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

film

był fajny, nawet 2 razy obejrzałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

150 zlotych w NOT?

ktoś chyba sobie żarty stroi
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

przed chwilą kupilam bilet, za kilka minut odwołane!

Czy to teraz będzie taki sposób na zarabianie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boję się otworzyć lodówkę

bo wyskoczy Bartosz Topa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24

Dobrze się kłamie

Teatr Studio Buffo w Warszawie Dobrze się kłamie W oparciu o film Paolo Genovese adaptacja: Bartosz Wierzbięta Spektaklove i producenci komediowych hitów "Boeing Boeing", "Imię", "Ludzie inteligentni" sięgają po przebój kinowy "Jak dobrze się kłamie w miłym towarzystwie". Ten kameralny komediodramat jest jednym z największych sukcesów kasowych 2016 roku. Adaptację oraz tłumaczenie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry