Widok

Dodatkowo siedzonko dla rodzeństwa Emmaljunga / dostawka Buggypod ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,

Co myślicie o takim dodatkowym siedzonku dla starszego rodzeństwa do wózków Emmaljunga?

http://www.emmaljunga.com/pl/Akcesoria/Dla_rodze&_324;stwa/Siedzenie_dla_rodze&_324;stwa-889.html

Różnica wieku między dziećmi będzie 2 lata. Zastanawiam się jak będziemy jeździć na spacery. Madzia trochę sobie chodzi, ale głównie jeszcze w wózku jeździ, także muszę myśleć o czymś w czym mogłaby siedzieć.

Rozważam jeszcze takie coś:
http://allegro.pl/dostawka-buggypod-smorph2-od-dystrybutora-i2243510841.html

Co o tym myślicie? Może ktoś użytkuje i się podzieli opinią?

Dzięki

Wózek bliźniaczy raczej nie wchodzi w grę. Bo wielki i ciężki.
Tandemy typu Phil&Teds albo BabyJogger długie i ciężkie, nie na moje siły. Poruszam się jednak komunikacją miejską, do przystanku mam daleką, trudną drogę i muszę myśleć żeby było jak najlżej i jak najwygodniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bimka, a nie myślałaś o "deskorolce " ? Przyjaciółka dla dwuletniej córeczki dokupiła i sobie bardzo chwalą.
I czy napewno Młoda będzie chciała jeszcze jechać w wózku - pamiętaj że co raz więcej będzie chciała chodzić :)
Oczywiście siedzisko jest wygodniejsze i jeśli planujesz dłuższe wożenie małej w wózku to jest to lepsza opcja.
Jak już, to wybrałabym tą drugą propozycję bo nie zasłania widoku drugiemu dziecku i łatwiej wsadzić dziecko.
nie ustoi na deskorolce, a chodzi naprawdę mało, dlatego siedzonko bedzie niezbędne
jeżeli masz ciężką drogę czyt. wyboistą, piaszczystą nie polecam buggypod
samo siedzenie jest bardzo fajne i wysokiej jakości, ale sposób mocowania go do wózka pozostawia wiele do życzenia, nie jest niebezpieczne ale moim zdaniem mało stabilne i powoduje że dziecko siedzi pod dziwnym kątem
szybko zamieniłam buggypod na dwie inglesiny trip łączone klamrami, synek dostał pozwolenie od neurologa na jazdę w rozłożonej parasolce już w 5 miesiącu życia, jak skończył pół roku od razu przesiedliśmy się do parasolki dokupiłam tylko do niej materacyk
póki jeździł w gondoli używaliśmy buggypod ale w sumie jedynie na prostych, równych drogach
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hmm... szkoda :(
parasolki tez odpadają, po płytach jumbo cięzko bedzie (i to w dodatku pod górę) :/
image
image
no ja moj Pand T, sprzedalam jednak plecy nawalily, i mam 2 lekkie juz spacerowki...choc jakbym jeszcze raz wybierala, to wybralabym bugaboo donkey, cena zabojcza, ale szer ma 74cm i jest po prostu boski...niestety juz z rozsadku na cene nie kupie i funkcjonalnosc, ale po porodzie jak znalazl...ps.moja starsza nadal spi w wozku, ale my praktycznie, zima czy nie to 3-4h na spacerze jestesmy...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry