Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Jestem częstym gościem, wiem, że właściciele wkładają w Dodoroti całe...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 czerwca 2019

- opinia wątek zamknięty Cudowny wystrój, przepyszne świeżo przyrządzane jedzenie i bardzo miła...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 maja 2019

Rewelacyjny makaron wątek zamknięty Moja pierwsza wizyta i nie ostatnia! Kelnerka poleciła mi rewelacyjny makaron...
~Julia M.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 maja 2019

Petarda wątek zamknięty Miło, pysznie, ładnie.. Nic dodać nic ująć ❤️ Polecam.
~Piotr
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2019

Świetna restauracja! wątek zamknięty Świetna restauracja! Gorąco polecam, pyszne jedzenie, a obsługa bardzo miła.
~Karina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2019

Pysznie i niedrogo. wątek zamknięty Ponownie odwiedziłam restauracje i nie zawiodłam się. Zupka pyszna, kaczka...
~Monika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

polecam, polecam, polecam wątek zamknięty W restauracji byłam pierwszy raz. Urzekło mnie ładnie podane pyszne jedzonko....
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Edyta - opinia wątek zamknięty Słabe jedzenie. Niczym nie zaskakuje. Drogi, mdło, nieznacznie
~Edyta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2019

Niestety porazka :( wątek zamknięty Może gdybym nie była na Mauritiusie to uwierzyłabym, ze mauretyjska kuchnia...
~M.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2019

Spore rozczarowanie wątek zamknięty Niestety bardzo daleko tym potrawom do kuchni z Mauritiusa. Począwszy od...
~Solo
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 marca 2019

Daję 5 wątek zamknięty zacznę od plusów: - szybko zrobione jedzenie - miły wystrój - bardzo dobre...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2019

Polecam! wątek zamknięty Fantastyczna restauracja!
~Szymon Racki
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 listopada 2018

Polecam wątek zamknięty Byłam na Mauritiusie dawno temu. Wyspa była przepiękna, mili ludzie, a co...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 października 2018

Dodo roti wątek zamknięty kuchnia bardzo dobra niektóre dania trochę ostre jak na europejskie...
~magdalena janiszewska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 października 2018

Ciekawe menu, ale potrawy do niewielkiej poprawy wątek zamknięty Na poczatku brawo za pomysl z kuchnia Mauritiusa. Menu skomponowane ciekawie,...
~Robbi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 września 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry