Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mieszaniec wątek zamknięty Podejście przyjemne bez względu czy to rasowy czy stary zaniedbany kundelek,...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 lipca 2017

Piotr - opinia wątek zamknięty Śmiało polecam.Piesek po strzyzeniu wyglądał pięknie .Super profesjonalna...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 stycznia 2017

super obsluga i niska cena wątek zamknięty super obsluga i niska cena
~maciek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 stycznia 2017

Polecam! wątek zamknięty Bardzo niskie ceny, miła i profesjonalna obsługa. Mój maltańczyk zawsze...
~Karolina S
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 grudnia 2015

Super! wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa, mój cavalier king charles spaniel...
~sylwia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 września 2014

Martyna - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa i świetne podejście do zwierząt, a wszystko to...
~Martyna
-

dodano: 25 września 2014

Super, polecam! wątek zamknięty Jeden z najlepszych salonów, w którym miałam okazję być! Świetna obsługa i...
~Nat
-

SUPER! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, fachowe podejście, przystępne ceny - REWELACJA! Razem z...
~Kaja
-

M - opinia wątek zamknięty Bylam z owczarkiem niemieckim dlugowslosym u Pani Marleny. Jestem bardzo...
~M
1

dodano: 22 maja 2014

Dorota - opinia wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa, cena przyzwoita, ostatnio dostałam nawet szampon gratis.
~Dorota
-

dodano: 5 marca 2014

Hania - opinia wątek zamknięty Miła profesjonalna obsługa,wysoki standard usług, bardzo polecam salon pani...
~Hania
-

dodano: 5 marca 2014

śmiało polecam wątek zamknięty spokój, cierpliwość i zdrowy rozsądek a przy moim psim wiercipięcie jest to...
~Radek
-

dodano: 4 marca 2014

Polecam bardzo! wątek zamknięty Mila i fachowa obsluga, profesionalne strzyzenie w dobrej cenie. Za Sznaucera...
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 października 2013

goraco polecam wątek zamknięty Jestem właścicielką 2 yorków , moja koleżanka (ma shitzu) poleciła mi ten...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 października 2013

Adam - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam.Mój Ares sam mnie ciągnie do salonu p.Marleny przynajmniej raz...
~Adam
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 listopada 2012

Sylwia - opinia wątek zamknięty Ja również nie zgadzam się z opinią pani Ilony,podejrzewam ,że nie jest ona...
~Sylwia
-

sabina - opinia wątek zamknięty ja bylam u pani marlenki kikakrotnie z moja pociecha i bylam bardzo...
~sabina
-

Polecam wątek zamknięty zarówno ja, jak i mój piesek jesteśmy bardzo zadowolone:)
~Aleksandra.D
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 marca 2011

Sylwi - opinia wątek zamknięty Byłam 4razy ze swoim Niunkiem , pani bardzo miła i ładnie strzyże i piesek...
~Sylwi
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry