Widok

Dojrzala Kobieta

Cisowa Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam 33 lata i jestem zonaty,kusza i intryguja mnie dojrzale kobiety w wieku 37-50 lat.
Chodzi mi po glowie poznanie takiej kobiety,co o tym myslicie?
A moze jest jakas odwazna kobieta?
Moj adres malgdy@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
My młodzi faceci szalejemy na punkcie dojrzałych kobiet, szkoda że bez wzajemności:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A właśnie...
mam trzydzieścikilka lat - niedawno byłam z facetem o 6 lat młodszym... tak naprawdę to nie wiem co go tak pociąga.... mógłby mieć młodsze przecież... ja tego nie pojmuję, żeby chcieć być ze starszą od siebie..
ktoś mi to wytłumaczy ??
Widocznie mial trudne dziecinstwo i chce jeszcze possac cycusia mamusi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
starszą to ja mogę przytulic ale przytulić i tylko starszą o rok maksymalnie a ten małolat to nie złym desperatem był skoro na starszą się porwał bo pewnie i tak był pewien że mu nie odmówi hm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
aha
tak to widzicie no ok
skoro to ciacho było desperatem to ciekawe jak wy wyglądacie :P

a tak na poważnie - pytałam tych panów, którzy twierdzą, że pociągają ich właśnie starsze kobiety. ja nie mówię tu o chorych skrajnościach gdzie różnica wynosi lat kilkanaście.
Wszystko ...

Zazdroszczę facetowi :)
Joe - jak WSZYSTKO ?

przecież dwudziestolatki są lepsze ( tak mi się zdaje)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I to mówi kobieta po 30? :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobrze - dwudziestolatki są lepsze bo młodsze :)
to by było na tyle.

ale nadal nie rozumiem faceta który wybiera trzydziestoparolatkę do łóżka zamiast dwudziestoparolatki sam mając lat np 26.
No w Twoim wieku powinnaś to już wiedzieć:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to że jestem lepsza w łóżku niż dwudziestolatka to wiem :D
ale to nie znaczy że każdy 26latek wybierze mnie a nie te młodszą

cały czas chodzi mi o to, co ich (tych facetów) pociąga tak naprawdę w starszych od siebie kobietach, co konkretnie
może to, że nie są durnowate, nie chichoczą bez sensu, potrafią jeść nożem i widelcem a jeśli jedzą palcami (np krewetki) to nie upaprzą się od ucha do ucha i robią to apetycznie i seksownie, może to, że można z nimi porozmawiać na wiele różnych tematów, o sztuce, o o życiu, o różnych innych sprawach o których dwudziestolatki nie mają pojęcia... a może po prostu trzydziestolatka jest bardziej kobiecą kobietą niż niejedna dwudziestka?
pomijając oczywiście fakt że większe szanse na to że taka trzydziestka będzie wiedziała czego chce w łóżku... w przeciwieństwie do młodej siksy (nie uogólniam... nie wszystkie są tępe)
kto wie...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marrgo zna się na upodobaniach młodszych mężczyzn:) Wszystko co napisała jest niestety prawdą:( Niestety ponieważ sam tego doświadczyłem będąc z niewiele starszą kobietą..Niewiele tzn 5lat. W nikim nie byłem tak zakochany i do żadnej nie czułem tego czegoś. Z taką kobietą można porozmawiać o wszystkim, czuć się bezpiecznie, liczyć na nią i czerpać przyjemność z jej kobiecości, nawet z tego jak stawia kroki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marzyciel - norrrrrrrrrrrrrrrrmlanie mnie zadziwiasz. :)

Ale chyba fajnie że sątacy faceco na świecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałem coś..niezwykłego? :P Nadal nie wierzysz w swoją atrakcyjność? Wydaje mi się, że jesteś bardzo kobieca. Nie myśl, że Cie podrywam tylko coś..mi mówi, że właśnie należysz do tych kobiet za którymi ciężko się nie obejrzeć:) Możliwe, że nawet o tym nie wiesz, ale tak jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muszę to sprawdzić czy się oglądają. Naprawdę.

A w swoją atrakcyjność (?) nigdy nie wierzyłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ok widzę, że muszę być "brutalny" :) Czy mogę sam ocenić Twoją atrakcyjność i poprosić o kilka zdjęć na maila?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahahahaahha jasne
już Ci ślę moje własne prywatne fociaki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tylko grzecznie poprosiłem:) Może i jestem "młody", ale nie mam 16lat żeby kręciły mnie zdjęcia:) Chciałem Cie tylko zobaczyć..nie..chcesz wysłać więc to szanuję :)
Jak wino i Marzyciel to ta sama osoba :)
lubię cyfry i litery
do góry