Widok

Dojrzała kobieta

Witam wszystkich
Czy to że pociąga mnie dojrzała kobieta tzn. Ok 50 i w zwyż jest normalne ? Od zawsze odkąd pamietam bardzo pociągały mnie dojrzałe kobiety ...dojrzałe kobiece ciało itd.i choć mam 35 lat tak jest nadal i chociaż mam partnerkę troszkę młodszą od siebie i to i tak cały czas jest we mnie pożądanie dojrzałej kobiety . Często zdarza się ze to mijana na ulicy dojrzała kobieta przykuwa moją uwagę niż jakieś podlotki i nie to że jakiś wamp itp. Po prostu zwyczajne dojrzałe kobiety kobiece,zadbane ,uśmiechnięte . Czy może też ktoś tak ma ?
Hm nie uważam się za kogoś kto potrzebuje np. Matczynej miłości itp. Bardziej podąża to w sferę erotyzmu uważam że naturalne dojrzałe kobiece ciało jest bardzo seksi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.youtube.com/watch?v=cbBq-9BFSxY
Mąż budzi żonę w nocy
- Kochanie, Kochanie obudź się - mam dla Ciebie pigułkę na ból głowy.
- Ale misiu, mnie przecież nie boli głowa...
- Haa! Mam Cię...
"Art, nie w każdej butelce z winem jest wino.
Oczywiście zdarzają się wyjątki; niektóre gwiazdy pop, milionerki z funduszem powierniczym, byłe żony bogatych mężów... Reszta, przez złe przechowywanie, zmienia się w ocet."
Tak,tylko kupując drogie wino,masz później wrażenie że przepłaciłeś,a rzadko bo rzadko,ale ocet w domu musi być;-)
Ba nie tylko nastolatkowi !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tak, dojrzewanie i te sprawy.. Potem tylko rano prześcieradło do wymiany:-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chcieć a móc to dwie różne rzeczy;)podejrzewam,że niejednemu nastolatkowi to się śni,i tak pewnie jest od pokoleń;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadza się, ale w sytuacji sam na sam, takim nastolatkom uchodzi powietrze i wpadają w panikę. Marzą, rozmyślają, ale mentalnie nie są gotowi.
"Jak do czternastolatka/szesnastolatka zabiera sie kobieta 10-20lat starsza to w zasadzie nie ma szans, bo takie są za stare dla niego..."

Tu bym polemizował. Większość zdrowych szesnastolatków prawdopodobnie śni po nocach o atrakcyjnej starszej od nich kobiecie chcącej iść z nimi do łóżka. ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Graszka...no jakby trochę nie w temacie ale to też racja;)
Np. kto ma miekkie serce, musi mieć twardy tyłek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miękkość w pewnych sytuacjach niewskazana wręcz niepotrzebna;)
Nastolatki do nauki!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
po Lenorze jeszcze miękkość Cię czeka ;):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nastolatkom zdecydowane nie!!!:D
Zgadza się. Jest wiele atrakcyjnych kobiet około 40tki, wiec na związek z młodszym jest duża szansa. Ale nie z nastolatkiem ^^ Bo potem drzwi ze złością zamykają ;P
Bo "do tanga trzeba dwojga" i nic komu do tego czy on jest dużo starszy a ona młodsza,czy też odwrotnie:)ale nazywanie kogoś "zboczkiem" za to,że woli dużo starszych partnerów jest chore.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak do czternastolatka/szesnastolatka zabiera sie kobieta 10-20lat starsza to w zasadzie nie ma szans, bo takie są za stare dla niego. Ale jeśli 40-45latka zabiera sie za 30tolatka to może być całkiem romantycznie jeszcze ^^ Pod warunkiem, że wpadną sobie w oko i będzie chemia
Graszka, należy przemyśleć ale pod względem czy to naprawdę jest to miłość, a nie pod innym względem.
Nie wiadomo dlaczego ludzie łączą się w pary, mówię tu o związkach z uczuciem a nie o chorych związkach np. dla kasy
Czasami spotyka się na ulicy parę i często ludzie zastanawiaja się dlaczego są razem? A oni po prostu dopasowali się, i to jest miłość, ktora.....podobno nie zna granic ;))
Oj, wychodzę na idealistkę ;)) dlatego jestem kosmitką hihihi
Kosmitko, to jest sytuacja losowa, bardzo smutna. Myślę, że planowanie wspólnej przyszłości z dużo starszym mężczyzną ( nie dla pieniędzy) trzeba bardzo dobrze przemyśleć.
Sadyl, nie wszyscy są materialistami.
Ważna jest nić porozumienia, dopasowanie, nie samym sexem człowiek żyje. Chociaż to bardzo ważna dziedzina życia .A co gdy w przypadku, gdy ludzie się kochają i np jedno z nich ulegnie wypadkowi, co wtedy? Zmiana partnera na lepszy model?
do góry