Widok
Doktor Anna Kabacińska - Jerzak
Po wielu latach poszukiwań dobrego stomatologa w końcu udało mi się odnaleźć prawdziwy skarb! Chodzę od paru lat i nie zamierzam już nigdy zmienić lekarza dentysty. Pani doktor dba o pacjenta, jest bardzo delikatna. Zaleca odpowiednią pielęgnację w domu i zawsze tłumaczy: co robi, dlaczego oraz jaki przyniesie to skutek. Oprócz tego, że jest świetnym, kompetentnym specjalistą, to jest przemiłą i ciepłą osobą. Naprawdę miło spędza mi się tam czas, pomimo skomplikowanego leczenia.
Ceny również uważam za przystępne - adekwatne do jakości usług. W przypadku trudnego leczenia dowiedziałam się na samym początku, jaki jest przewidywany koszt usługi. Nawet później zostałam miło zaskoczona, ponieważ cena okazała się niższa, niż przypuszczałam.
Serdecznie polecam
Ceny również uważam za przystępne - adekwatne do jakości usług. W przypadku trudnego leczenia dowiedziałam się na samym początku, jaki jest przewidywany koszt usługi. Nawet później zostałam miło zaskoczona, ponieważ cena okazała się niższa, niż przypuszczałam.
Serdecznie polecam
Moja ocena
Centrum Stomatologiczne
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6