Widok

Doktor Rembelski czy Konstanty Smuła? którego wybrać?

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Mam dylemat którego doktora wybrać do prowadzenie ciąży, może ktoś mi coś doradzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja ciaze prowadzil Rembelski i nikomu go nie polecam.

Taki lekkoduch, zero powagi i podejscia do pacjentki. Jego czasem zenujące zarty mi nie podpasowały, tak samo gwizdanie podczas robienia usg... Nie kazdemu to przeszkadza, ja tez sie w koncu przyzwyczaiłam
ja te żnie polecam Rembelskiego do prowadzenia ciąży.
Również nie odpowiada mi Jego podejście, głupie uwagi i komentarze, niektóre odzywki (na pytanie o toksoplazmozę usłyszałam, że najlepiej koty wyrzucić za drzwi. a jak zostaną to nawet kijem ich nie dotykać. oczywiście nie objął badaniami na toxo, które mógł zlecić na nfz)
na następną ciążę szukam innego.
dzięki wielkie to już nie mam wątpliwości byłam u d Rembelskiego i też coś mi nie do końca pasowało na pierwszej wizycie, muzyka w gabinecie nawet ok, ale to, że gwizdał do rytmu już mi nie bardzo się podobało i jak się zapytałam jakie witaminy oprócz kwasu foliowego mam brać, to powiedział, że kwas foliowy mam wyrzucić do śmieci. Więc tak orientacyjnie poszłam do d Smuły, ten wypisał mi dwa razy więcej badań na toksoplazmoze też (chociaż nic nie mówiłam na ten temat, nawet kota nie mam) i d Smuła może nie jest taki swojski i nie ma tyle dobrych opinii tu na forum co d Rembelski to jednak poprowadzę ciąże u niego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry