Widok
ja te żnie polecam Rembelskiego do prowadzenia ciąży.
Również nie odpowiada mi Jego podejście, głupie uwagi i komentarze, niektóre odzywki (na pytanie o toksoplazmozę usłyszałam, że najlepiej koty wyrzucić za drzwi. a jak zostaną to nawet kijem ich nie dotykać. oczywiście nie objął badaniami na toxo, które mógł zlecić na nfz)
na następną ciążę szukam innego.
Również nie odpowiada mi Jego podejście, głupie uwagi i komentarze, niektóre odzywki (na pytanie o toksoplazmozę usłyszałam, że najlepiej koty wyrzucić za drzwi. a jak zostaną to nawet kijem ich nie dotykać. oczywiście nie objął badaniami na toxo, które mógł zlecić na nfz)
na następną ciążę szukam innego.
dzięki wielkie to już nie mam wątpliwości byłam u d Rembelskiego i też coś mi nie do końca pasowało na pierwszej wizycie, muzyka w gabinecie nawet ok, ale to, że gwizdał do rytmu już mi nie bardzo się podobało i jak się zapytałam jakie witaminy oprócz kwasu foliowego mam brać, to powiedział, że kwas foliowy mam wyrzucić do śmieci. Więc tak orientacyjnie poszłam do d Smuły, ten wypisał mi dwa razy więcej badań na toksoplazmoze też (chociaż nic nie mówiłam na ten temat, nawet kota nie mam) i d Smuła może nie jest taki swojski i nie ma tyle dobrych opinii tu na forum co d Rembelski to jednak poprowadzę ciąże u niego