Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stanisława - ocena Pani Ewa jest moim fryzjerem od wielu lat. Za każdym razem wychodzę z wizyty...
~Stanisława
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 21 lipca 2024

Jurek - ocena Porażka. Nigdy więcej. Umawiam się na męskie strzyżenie i położenie coveru...
~Jurek
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 12 lutego 2024

Alina - opinia wątek zamknięty Dziękuję ślicznie. Robiłam tam manicure. Pani Anastazja wszystko robi...
~Alina
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 lipca 2022

Dorota - opinia wątek zamknięty Polecam super salon ,obsługa i usługi wykonane na najwyższym poziomie polecam
~Dorota
-

dodano: 31 marca 2022

Urszula - opinia wątek zamknięty Świetne podejście do klienta, doskonała realizacja wytycznych i perfekcyjnie...
~Urszula
-

dodano: 28 stycznia 2022

Bartek - opinia wątek zamknięty Świetny salon, miłą obsługa, profesjonalne wykonanie strzyżenia, a jestem...
~Bartek
-

dodano: 20 grudnia 2021

Daria - opinia wątek zamknięty Super gabinet, świetne kosmetyki i rewelacyjna obsługa!
~Daria
-

dodano: 24 listopada 2021

Doochu - opinia wątek zamknięty Bardzo przyjemne miejsce do którego chce się wracać. Atmosfera luzu,...
~Doochu
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 9 października 2021

Mi Lena - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, miła atmosfera to była pierwsza Moja wizyta i na pewno...
~Mi Lena
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 20 września 2021

Daria - opinia wątek zamknięty Świetny salon, bardzo miła obsługa. Korzystałam z usług fryzjerskich i pani...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 lipca 2020

Serdecznie polecam wątek zamknięty Jestem baaardzo zadowolona po pierwszej wizycie w Dolce Vita. Przyszłam z...
~Marcelina
1

dodano: 28 października 2019

klient - opinia wątek zamknięty fryzjerka powiedziała, że koszt usługi będzie kosztował 240 zł. po zrobieniu...
~klient
-

dodano: 22 maja 2020

Dolce Vita Salon wątek zamknięty Świetne miejsce! Przemiła obsługa, zawsze chętnie doradzą - jestem bardzo...
~Amelia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 września 2019

Kasia - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich. Korzystałam już kilkukrotnie i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2019

Cena wątek zamknięty Cały czas chodzę do jednego fryzjera w tym miejscu i przeważnie wychodzę...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lipca 2019

Zero profesjonalizmu wątek zamknięty Niestety część pań tam pracujących powinna zmienić zawód. (...) Techniki...
~E@
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lutego 2019

Brwi jak marzenie wątek zamknięty Jedyne słowo, które chciałam napisać to po prostu DZIĘKUJĘ ! Brwi wyglądają...
~Ela12
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 czerwca 2018

Upięcie ślubne wątek zamknięty Szukałam dobrego fryzjera który robi upięcia ślubne na wesele i koleżanka...
~monika9187
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2018

Innymi słowy- wątek zamknięty W salonie wiecznie gwarnie, mam wrażenie, że pani stylistka była tak...
~studentka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2018

Teksańska masakra nożyczkami fryzjerskimi wątek zamknięty Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Odnoszę wrażenie, że Pani...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 marca 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
106

86

wątków

do góry