Widok

Dom Inteligentny

Szukam sprawdzonej firmy do wyceny i wykonania instalacji domu inteligentnego w Gdyni. Czy ktoś korzystał z usług takowego wykonawcy, jest zadowolony z jego usług i może polecić? Na trojmiasto.pl reklamuje sie sporo wykonawców takich instalacji jednak rzetelnych opinii brak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Folia bąbelkowa najlepiej sprawdzi się do zabezpieczenia delikatnych towarów. Można jej użyć na czas transportu, remontów, czy zwykłego przenoszenia różnych elementów wyposażenia wnętrz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już raz posłuchałem jednego fachowca.
Przekonał mnie do zakupu urządzenia zupełnie nie przydatnego., Zapewne zalegało mu na magazynie. Uwierzyłem fachowcowi, bo przecież, wykonuje instalacje,na codzień, to wie co mówi. Owszem, wiedział, co powiedzieć, żeby wcisnąć klientowi badziewie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić firmę Intelectro do wyceny i doradzenia najbardziej optymalnych rozwiązań: https://www.intelectro.pl/
Fachowiec doradzi co jest na topie i w co warto inwestować lepiej niż artykuły na blogach. W końcu wykonuje takie instalacje na co dzień a nie pisze o tym bo temat popularny :)

Ogolnie najpierw zapoznaj sie glebiej z tematem. Latwo znalezc zrodla wiedzy przykladowo tutaj: https://spectrumsmart.pl/ szczegolnie kwestia inteligentnego oswietlenia jest ciekawa
Jak najbardziej jestem zainteresowany.
szrajbendorf@gmail.com
Witam serdecznie :)
Dom inteligentny to dość rozbieżna nazwa :)
My wykonywaliśmy dom ,w którym sporo rzeczy jest na pilota dość inteligentnie jeśli nadal jesteś zainteresowany/a to z przyjemnością dam namiary na Naszego fachowca !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Gdańsk czy Gdynia? Gdzie lepiej zamieszkać? (7 odpowiedzi)

Gdańsk czy Gdynia które miasto jest lepsze do życia w Trójmieście? ️ Jeśli zastanawiasz się,...

Czy warto zamieszkać w trójmieście lub okolicach. (81 odpowiedzi)

Mieszkam w centralnej Polsce i postanowiłem zmienić miejsce zamieszkania biorąc pod uwagę że...

do góry