Widok
Może pomyliły mi sie Kacki :) Ale i salę " w ogrodach" i ten Dom Kultury znam. Z ogrodow musieliśmy zrezygnować, własnie ze wzglądu na ilośc osób, ale w Domu Kultury!!! My mamy tam zarezerwowana salę, trochę mnie zestresowałyscie, ale w piatek sie upewnie. Mam nadzieje, ze facet nie zapomniał o naszej rezerwacji robionej w marcu.
dzięki
dzięki
hej, bylismy tam w zeszłym roku we wrzesniu na weselu przyjaciół. nie wiem kto ci powiedział ze tam sie zmiesci 120 osób ale moim zdaniem bedzie cięzko.
bylo nas 70 osób i akurat miejsca starczyło. Boje sie ze przy pełnej 'obstawie 120 osób moze byc ciasno.
Co do tańczenia na kafelkach to nie było raczej problemy po prostu trzeba uwazac z szalenstwami bo mozna sie poslizgnąc...
Fajne jest to ze mozna wyjsc na zewnatrz i odetchnac swiezym powietrzem - z tego co pamietam to było bardzo cieplo jak na koniec wrzesnia...
bylo nas 70 osób i akurat miejsca starczyło. Boje sie ze przy pełnej 'obstawie 120 osób moze byc ciasno.
Co do tańczenia na kafelkach to nie było raczej problemy po prostu trzeba uwazac z szalenstwami bo mozna sie poslizgnąc...
Fajne jest to ze mozna wyjsc na zewnatrz i odetchnac swiezym powietrzem - z tego co pamietam to było bardzo cieplo jak na koniec wrzesnia...