Widok
Dom Kultury Młyniec na Zaspie
Witam was dziewczyny,jestem nowa na tym forum,ślub wprawdzie planujemy na rok 2009 ale chciałam was zapytac o Młyniec na Pilotów na Zaspie.czy któraś z Was maila tam wesele czy byla tam??jak tam wyglada i czy fajna jest ??Generalnie zaczynamy sie rozglądać za salami na ok 100 osób,czy mozecie coś ewentualnie polecić na terenie Gdańska niedorgiego???Chcemy samą sale,z własnym kucharzem i kelnerkami,pozdrawiam :)
ja tam na weselu n ie bylam,
ale wiem w jakim miejscu to jest.
no nie jest to najurokliwsze miejsce.. pomiedzy miesnym a apteka;/
no i duuuzo schodow do pokonania
ale szczerze mowie NIE WIEM jak tam w srodku wyglada. na zewnatrz - srednio bardzo.
lepiej sie zainteresowac jakas Bacowka nad morzem - np
pozdrawiam
ale wiem w jakim miejscu to jest.
no nie jest to najurokliwsze miejsce.. pomiedzy miesnym a apteka;/
no i duuuzo schodow do pokonania
ale szczerze mowie NIE WIEM jak tam w srodku wyglada. na zewnatrz - srednio bardzo.
lepiej sie zainteresowac jakas Bacowka nad morzem - np
pozdrawiam
hmmm sala jest na pietrze schodow rzeczywiscie troche miesny apteka ?? chyba troche kierunki sie pomylily przechodze tam prawie codziennie
na 100 osob moze byc ciasno i moze byc problem z usadzeniem gosci ogolnie dobre zaplecze kuchenne podest dla orkiestry jasne pomieszczenie szatnia czyste lazienki i jest osoba w kantorku ktora pilnuje jest pokoj gdzie mozesz odsapnac i schowac prezenty ale ja bym raczej tam nie trzymala prezentow
ogolnie mogliby odswierzyc sale ale jest ok bawilam sie tam na 2 weselach na 65 i 85 osob i te 85 jest w sam raz
na 100 osob moze byc ciasno i moze byc problem z usadzeniem gosci ogolnie dobre zaplecze kuchenne podest dla orkiestry jasne pomieszczenie szatnia czyste lazienki i jest osoba w kantorku ktora pilnuje jest pokoj gdzie mozesz odsapnac i schowac prezenty ale ja bym raczej tam nie trzymala prezentow
ogolnie mogliby odswierzyc sale ale jest ok bawilam sie tam na 2 weselach na 65 i 85 osob i te 85 jest w sam raz
sala tam jest dosyć spora i przestronna, ale niestety ściany okropne, ostatnio wklajam zdjęcia z tego miejsca w innym watku o salach - poszukaj; fakt faktem kuchnia ok, łazienka również, korytarz prowadzący do sali także całkiem w porządku, no tylko to otoczenie na zewnątrz...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
gdy szukałam sali na obiad weselny(z własnym kucharzem) obdzwoniłam kilka domów kultury... i...
na Przymorzu, ul. Śląska 66 biorą 1200zł za 24godziny, z kuchnią, zastawą, obrusami, sprzątaniem :) nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba słyszałam że akurat 7.06.08 robią tam wesele na 120osób z poprawinami ;)
tel. (0 58) 553-40-21
ponoć fajna sala jest na działkach na Przymorzu(ul. Solikowskiego - równoległa do Kołobrzeskiej) - wiem z opowiadań mojej Mamy i jej koleżanki, które były tam na jakimś weselu
tel. (58) 5561027
tylko poza sezonem działkowym trudno kogoś tam zastać - ponoć należy probować dodzwonić się w poniedziałki i wtorki(wtedy mają jakieś dyżury)
nie wiem na ile osób mają w Klubie Osiedlowym Maciuś na ul. Opolskiej 2 ale biorą za salę ok 50zł za godzinę(bez naczyń)
na Przymorzu, ul. Śląska 66 biorą 1200zł za 24godziny, z kuchnią, zastawą, obrusami, sprzątaniem :) nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba słyszałam że akurat 7.06.08 robią tam wesele na 120osób z poprawinami ;)
tel. (0 58) 553-40-21
ponoć fajna sala jest na działkach na Przymorzu(ul. Solikowskiego - równoległa do Kołobrzeskiej) - wiem z opowiadań mojej Mamy i jej koleżanki, które były tam na jakimś weselu
tel. (58) 5561027
tylko poza sezonem działkowym trudno kogoś tam zastać - ponoć należy probować dodzwonić się w poniedziałki i wtorki(wtedy mają jakieś dyżury)
nie wiem na ile osób mają w Klubie Osiedlowym Maciuś na ul. Opolskiej 2 ale biorą za salę ok 50zł za godzinę(bez naczyń)