Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szczerze nie polecam wątek zamknięty Nieterminowi. Aby w ogóle przyszli ze zrobionymi już roletami musiałem sam...
~Tomek
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2010

POLECAM INNYM wątek zamknięty Do Firmy zgłosiłam się z polecenia mojej sąsiadki, gdzie zakładane były...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2010

NAPRAWDĘ TANIO, NAPRADĘ WARTO wątek zamknięty Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki...
~Mariola Lekuś
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 stycznia 2010

POLECAM wątek zamknięty W przeciągu dwóch miesięcy dwa razy korzystałem z usług tej Firmy. Po raz...
~Andrzej Baranowski
-

dodano: 31 grudnia 2009

najtaniej nie znaczy dobrze! wątek zamknięty Nie wiem czy faktycznie jest to najtańsza oferta na rynku w Trójmieście,...
~Grażyna Matejczuk
-

dodano: 11 grudnia 2009

PROFESJONALNIE I SZYBKO wątek zamknięty Zgodnie z zamówieniem usługa została wykonana profesjonalnie i szybko. Ku...
~Dago
-

dodano: 10 października 2009

Zuza - opinia wątek zamknięty Nie polecam, mila obsługa przez telefon... ale Pan do dnia dzisiejszego nie...
~Zuza
-

dodano: 29 września 2009

GODNI POLECENIA wątek zamknięty Jako że jestem bardzo wymagającym klientem, wśród wielu ofert różnych Firm...
~Karol
-

dodano: 2 sierpnia 2009

NAPRAWDĘ WARTO!!!! wątek zamknięty FIRMA GODNA POLECENIA SZYBKIE TERMINY REALIZACJI ORAZ PRZYSTĘPNE CENY
~KLIENT Z GDYNI
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 lipca 2009

Tanio i solidnie wątek zamknięty Po wykonaniu wielu telefonów na terenie całego miasta, zdecydowałam się na...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

10

wątków

do góry