DOM-TOUR

Okna i parapety Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Żwirki i Wigury 4A/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - opinia wątek zamknięty Ostrzegam, niesolidna i nieuczciwa firma. Zamówiłem moskitierę na okno i...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 lipca 2021

Klientka - opinia wątek zamknięty Nie polecam współpracy z firmą DOM-TOUR. Pani w sklepie traktuje klienta jak...
~Klientka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 lutego 2021

Paweł - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie najgorsza firma z jaką miałem "przyjemność" współpracować w...
~Paweł
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 czerwca 2020

POLECAM wątek zamknięty Zachęcam do korzystania z usług tej Firmy. Szczególnie oferta na rolety,...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2018

Montaż drzwi wewnętrznych wątek zamknięty Firma monterska strach pomyśleć,aby przez cały rok od montażu nie uwzględniła...
~HENRYKA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 marca 2018

bardzo zadowolona klientka wątek zamknięty Firma faktycznie zasługuje na przyznane jej nagrody i wyróżnienia. Usługa...
~Marzena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

Zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Drzwi zostały zamontowane w...
~Milena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 września 2017

zabudowa starych futryn wątek zamknięty witam mam do wymiany drzwi w mieszkaniu w starym budownictwie. są tak okropne...
~beti677
6

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 września 2016

OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!! wątek zamknięty Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Towar jest niskiej jakości, a ceny...
~niezadowolony klient
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2011

ZABUDOWA NA PRZEDPOKOJU wątek zamknięty Bardzo zawiodłam się firmie Dom-tour. Sama nie wiem dlaczego właśnie ją...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 października 2012

Serdecznie polecam wątek zamknięty Czytając negatywne opinie aż się zastanawiałam, czy aby na pewno...
~Ewa
1

dodano: 10 stycznia 2011

WYMIANA DRZWI. POLECAM wątek zamknięty Dałem się na mówić sąsiadowi na skorzystanie z usługi wymiany drzwi. Bardzo...
~Grzegorz
2

dodano: 18 listopada 2010

POLECAM wątek zamknięty PRZYSTĘPNE CENY I SZYBKIE TERMINY TO NA PEWNO ATUTY TEJ FIRMY. ZAMÓWIONE...
~Anna
1

dodano: 4 stycznia 2011

POLECAM wątek zamknięty Baaaaaaaaaaardzo szybka realizacja zamówienia!!! 100% POLECAM!!! W tej firmie...
~Krzysztof
-

dodano: 11 kwietnia 2012

Tandeta wątek zamknięty Wymieniałam drzwi w tej firmie. Drzwi są tandetne z najtańszych materiałów,...
~klientka
3

dodano: 30 grudnia 2010

POLECAM INNYM wątek zamknięty Mogę z czystym sumieniem polecić usługi wykonywane przez tą firmę. Bardzo...
~Grzegorz
-

dodano: 10 stycznia 2012

;( wątek zamknięty FIRMA NIERZETELNA ,NIEUCZCIWA, LEKCEWAŻĄCO PODCHODZĄCA DO KLIENTA.PO...
~;....
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 października 2010

ok wątek zamknięty POMIMO PARU ZLYCH OPINI SKOZYSTALEM Z USLUG TEJ FIRMY. ODWIEDZIL MINIE...
~JOHN
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 grudnia 2010

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Zamówiłam w firmie jedne drzwi do łazienki. Fachowa obsługa i świetne...
~Katarzyna
-

dodano: 17 listopada 2010

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Bardzo rzetelna Firma. Nie chcieli wpłaty zaliczki a rozliczenie po wykonaniu...
~Dagmara
1

dodano: 18 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

26

wątków

do góry