Widok

Dom drewniany firma MMDOMY ?

Czy ktoś budował z nimi dom drewniany ? Bardzo podobają mi się ich realizacje , ale za dużo opinii o nich nie ma . Chciałbym wiedzieć czy są terminowi , dokładni itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie polecam. My czekamy już 1,5 roku na zakończenie budowy.
Czy jest tu ktoś, kto wchodził z nimi na drogę sądową?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, masz do dyspozycji art.656 i 635 k.c. - bierz prawnika i działaj bo raczej grzecznie siedząc się nie doczekasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, aktualnie na jednym z forum na Faceboooku, pewna Pani ma opóźnienie w budowie już 5,6 miesiecy i tez prawnik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Interesowałem się tą firmą, ale ostatecznie postanowiłem wybrać Twój Dom Szkieletowy Mezowo,
na czas, słownie, dużo bardziej fachowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież oni działają jak oszuści - biorą pieniądze i znikają. Dziwne ze jeszcze żadne postępowanie karne przeciwko nim nie toczy się. Trójka cwaniaków - Marcin, Michał i jeszcze ich pracownik Mietek. Kłamią i kłamią. Negatywne komentarze usuwają na swoim Facebooku.

Dziwne ze nikt o nich nic zlego nie pisze na forum domow. Szkieletowych na fb

Mój kierownik budowy wspominał, że jest więcej osób poszkodowanych niekończącymi się opóźnieniami. Czy wiecie coś o przygotowywanym ewentualnym pozwie zbiorowym lub jakiejś grupie dla poszkodowanych?

Mi jak nie oddadzą pieniędzy to na policję idę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda na to czasu, nic to nie da. Lepiej szukać innej firmy, która to zrobi, ktoś wyżej podał Twój Dom Szkieletowy Mezowo i też z nimi rozmawiałem, byłem na budowie, nie będę czekał.. czekanie, a materiał w górę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na facebooku na grupie,, domy szkieletowe w Polsce '' są kolejne oszukane osoby, polecam tam się zapisać oraz dodać opinie na google, żeby następne osoby nie korzystały z ich usług
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tygodni zgłaszam sprawę do prokuratury w Słupsku . Niech się nimi zajmują i poszukają tych innych osób poszkodowanych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Słupsku ? A nie lepiej w Kartuzach? Tam gdzie jest siedziba firmy? Przecież tam ich lepiej znają. Chętnie się przyłączę do takiego zawiadomienia do prokuratury.

Ok nie było by problem. Mi się wydaje że prokuratura w Słupsku ponieważ budowa miała się rozpocząć w Słupsku

Oni nawet własnej siedziby nie mają, ani majątku kasa już dawno wydana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mi właśnie kończą dom pod Żukowem i wszystko elegancko mimo drogiego drewna na rynku.. Ale negatywne opinie to wyłącznie zawistni ludzie, którym oprócz długów w życiu nic nie wyszło..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chyba Pan żartuje albo pisze jako ich firma komentarz, po pierwsza ta firma nigdy nie potrafiła budować domów szkieletowych i o dziwo o tak długo przetrwała na rynki, tylko, dlatego, ze cenę miła niska, ale ich budowy to przykład jak nie budować domów szkieletowych, tragedia, nie wiedza kompletna. Znajomy jeździł do nich z materiałem na budowy, nie szanowali niczego, potrafili wywalać całe paczki wełny , dzięki czemu sobie cały dom obłożył wełna od nich o reszcie nie wspominając.. na facdoboku tez pełno osób, które piszą, ze maja domy nie skończone od roku, dwóch. Dziwne, ze jakoś budowali szybko i sprawnie w ostrzycach, a inni czekają po dwa lata na nie skończone domy. Tez miałem z nimi budować, ale na szczęście zainteresowałem się tematem na czas i jest wiele pożądnych firm .. n construcion krygier domy bo domy twój szkieletowy firmy, które maja pojęcie i robią w terminie .. a nie płacisz zaliczkę i cisza

Sam rozmawiałam w sprawie budowy, mieli zadzwonić i cisza

Oni stawiają szkielety a resztę kto im robi np. Dekarz czy wykończenie w środku?
Maja podwykonawców?

Ciężko powiedzieć, musiałabyś pytać o źródła, a dlaczego pytasz?

Hydraulika na pewno z Sierakowic

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Fotowoltaika (61 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (77 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (7 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry