Widok

Dom drewniany firma MMDOMY ?

Czy ktoś budował z nimi dom drewniany ? Bardzo podobają mi się ich realizacje , ale za dużo opinii o nich nie ma . Chciałbym wiedzieć czy są terminowi , dokładni itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ma pan świętą rację a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może to komentarz ich pracownika Mietka? Przecież oni mają długi w hurtowniach, a na Kaszubach i w okolicy stoją nie wykończone domy tzw. smerfy. Zawinięte niebieską membraną z ich logiem, która tak w ogóle czeka na opłacenie i odbiór w BAT. Proszę się zastanowić Panie "Piotrze", o jakich długach Pan pisze? o długach mm domy - marcina brzeskiego i michała osipów, którzy po prostu oszukali ludzi, zdeptali ich marzenia o własnym domu? Czy może o długach ludzi oszukanych, którzy wzięli kredyty na dom? durny i zapewne komentarz napisany przez marcina/michała/mietka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współpracuje z nimi hydraulik z kaszub.

Chyba budę dla psa Panu zbudowali. Bo domu żadnego nie skończyli i nie skończą...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja żałuję że ich poznałem. Przez nich mam same problem. Ale im nie odpuszczę. Okłamali mnie moją rodzinę i tych wszystkich ludzi tak się nie robi . Tyle w temacie. A jak będzie trzeba to na FB i tych różnych mediach społecznościowych będę nagrywał filmiki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozpieszczone rozszczeniowe Polacy
Chcieliście tanio to macie.. Chcecie dobrze i rewelacyjnie to się płaci dwa razy..
Jak Ciebie nie stać to właśnie ta buda dla pieska lub u mamusi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyżby kolejny komentarz napisany przez marcina/michała/mietka? hahahahaha. tak, ludzie oszukani są roszczeniowi a miejsce oszustów jest w więzieniu. zapraszam na grupę na facebooku "domy szkieletowe w polsce", znajdźmy się i wspólnie złóżmy zawiadomienie do prokuratury.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o linka na tą grupę

Domy szkieletowe w Polsce grupa na fb

Dzisiaj do prokuratury w Słupsku wpłynęło zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Przeciwko MMdomy. Tak nie może być że biorą zaliczkę i kontakt się urywa. Że domek stawiają kilka miesięcy.

Oni nie mają szacunku do ludzi, zwykli złodzieje

Oni nawet swoich pracowników oszukują . Nie wypłacają im wypłat . Każdy musi się prosić o swoje pieniądze !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ze swoich przyjemności nie rezygnują. Brak słów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sporo istnieli na rynku co sie stalo ze zaczeli oszukiwac?

Żyli ponad standard niestety za pieniądze ludzi, którzy im zaufali, a teraz będą spłacać kredyt do końca życia, a domów nie będzie

To jakaś bzdura

Bzdura totalna z tymi opiniami..
Zwykła konkurencja
Zacne chłopaki
Wszystko idzie z planem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

Ten komentarz to chyba sami napisali, tyle oszukanych ludzi, sprawy w sądzie, wykonawcy nie pozapłacani, własnym pracownikom płacą w ratach, proszę zejść na ziemię, a ludzią oczu nie mydlić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak szybko popadasz w ocenianie drugiej osoby.....
Najlepiej to wszystkich wrzucić do jednego worka.....
Czy postępując w ten sposób nie stajesz się taki sam ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

MM Domy to wspaniała firma,
powiedziałbym im to osobiście, ale nie odbierają ode mnie telefonu.
Kilku miesięczne opóźnienie? To nieznaczący ułamek czasu naszej galaktyki.
Zachęcam do odwiedzin budów investorów, z pewnością ciepło się o nich wypowiedzą.
Pozdrawiam Was Panowie M, M i M w kaszkiecie pozdrowieniem Benedykta "czule"...

a nawiązując do wcześniejszego czyjegoś zapytania:
szkielety stawiają swoimi ekipami - chyba jeszcze je mają bo z tego co wiem co lepsi to już od nich odeszli - co do reszty bazują na podwykonawcach, a jak ci mówią mm nie płacą na czas jeśli w ogóle wiec nikt sie nie kwapi żeby u nich robić. Ale podwykonawcy - dekarz, od elewacji czy hydraulik z Sierakowic nie pozostawiają na nich suchej nitki. Sami podwykonawcy są ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Transport, przeprowadzki (45 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (34 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...

do góry