Widok

Dom drewniany firma MMDOMY ?

Czy ktoś budował z nimi dom drewniany ? Bardzo podobają mi się ich realizacje , ale za dużo opinii o nich nie ma . Chciałbym wiedzieć czy są terminowi , dokładni itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ludziska nie podpisujcie tej umowy. Nie dajcie się złapać w ta cała sytuację . Pierw wykonana praca potem zapłata. Albo podzielić to na etapy. Fundamenty zrobione. Wypłacam pieniądze i tak dalej..... To są oszuści i naciągacze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś aktualnie wie co się z nimi dzieje? Zaczynam się trochę martwić bo nie ma z nimi żadnego kontaktu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak kontaktu z nimi to standard
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak budują teraz w innym województwie, bo tutaj już są spaleni.

Wpisać sobie na ista -dom nad jeziorem polodowcowym gdzie babka przekonuje jaka to zarąbista firma

Na Facebooku domy szkieletowe w Polsce dzisiaj post, ze ostrzegają a babka zachwala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marek w jakim wojewodztwie teraz buduja ? Wiesz moze gdzie dokładnie buduja ?

Chyba kujawski pomorskie ale reki nie dam sobie uciąć - wpisz na istagramie polodowcowym dom i ci wyskoczy tez na fejsie domy szkieletowe w Polsce ta babka wrzucała

UWAGA! Firma nie reguluje swoich zobowiązań. Brak kontaktu i odpowiedzi na wezwania. Nie polecam zdecydowanie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaległości mają wszędzie, tylu ludziom, pracownikom, podwykonawcą, można tak wyliczać jeszcze długo. Pracownicy już prawie wszyscy odeszli, bo zalegają z wypłatami. Tragedia. M.Brzeski zaszył się w domu, a żonka z afro na głowie mówi, mąż na spotkaniu. Tragedia. Nawet nie ma odwagi wyjść do ludzi i porozmawiać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się! Brak kontaktu, zaliczkę wzięli a domu jak nie było tak nie ma, ponad rok opóźnienia i nic nie wskazuje na to że zamierzają coś z tym zrobić. Firma porażka niepoważni ludzie, współpraca z takimi ludźmi to koszmar, o niczym nie informują i człowiek nie wie na czym stoi. Przez ich opóźnienie jesteśmy narażeni na wiele dodatkowych kosztów!!! Właściciele to tchórze i naciągacze!

Zapomnij, ze budowa zostanie skończona. Pocieszę cię, oni nie maja pojęcia o budowie domu szkieletowego, wiec i tak wyszło ci to na dobre. Już widzę te ogłoszenia za pare lat o remoncie tych domów, jest wiele dobrych firm bb domy sierakowice, twój dom szkieletowy mezowo , n construcion i inne ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale bzdury wypisujecie.. Słaba z Was konkurencja..
Chłopaki jadą ostro i kolejne domy budują..
Mieli problem z płynnością finansową bo brali zaliczki a nie wzięli pod uwagę, że material w zeszłym roku tak poszedł do góry więc kolejnym domem spłacają wcześniejsze umowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Słaba konkurencja? Nie wiem jak ta konkurencja musiała by być zdesperowana, żeby komuś innemu robić ,, źle . Najlepiej własne zaniedbania zrzucić na konkurencje :) co do brania zaliczek, firma działa tyle lat na rynku i nie wziela pod uwagę skoków materiałów? Materiały akurat co roku idą w górę, wiec słabe tłumaczenie. Ja sam chciałem budować dom i dokładnie zapoznałem się z każda firma, która takie usługi wykonuje - jednak wiele komentarzy było od osób prawdziwych a nie od konkurencji :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spłacają hahaha. Nam do tej pory nie oddali 40tyś. Ku...... To jest śmiech na sali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawa w Sadzie ?

MMDomy
Nie wiem czy wiecie ale pan M w kaszkiecie już nie pracuje u nich. Chyba nie trzeba pisać dlaczego. I tak długo wytrzymał. Poznałam pana M tuż przed rozpoczęciem budowy. I to była jedyna osoba która chociażby odbierała telefony. Co prawda nie zawiele miał tam do powiedzenia ale szacun. Brał na barki sytuację. Osobiście mu wspolczulam tak popapranej pozycji. Do dzisiaj utrzymujemy kontakty biznesowe i uważam ze pan M w kaszkiecie jest naprawdę ok. Szkoda że część pokrzywdzonych ludzi wszystkich ocenia na jedno kopyto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie zgadzam się, przykładał rękę do tych oszustw i pobierał za to pieniądze. Wiedział, że klienci są oszukiwani. Proszę go nie wybielać, bo to łapserdak jakich mało... Zresztą łączą go więzy rodzinne z jednym z panów M
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No a gdzie . W sądzie . 40 tys oddawać z.......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były posty na fb i ludzie właśnie wypisywali wszystkie złe opinie, obserwowałem te posty ale później wszystko zniknęło....

Ja muszę polecić http://galopujacypancernik.pl/solidne-domy-ze-swierku/ jestem bardzo zadowolony.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (7 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

Wywóz mebli itp. (4 odpowiedzi)

Witam, znacie tanią firmę, która wywiezie mi do utylizacji meble, lodówkę, pralkę i parę rzeczy z...

do góry