Widok
Zaległości mają wszędzie, tylu ludziom, pracownikom, podwykonawcą, można tak wyliczać jeszcze długo. Pracownicy już prawie wszyscy odeszli, bo zalegają z wypłatami. Tragedia. M.Brzeski zaszył się w domu, a żonka z afro na głowie mówi, mąż na spotkaniu. Tragedia. Nawet nie ma odwagi wyjść do ludzi i porozmawiać.
Zgadzam się! Brak kontaktu, zaliczkę wzięli a domu jak nie było tak nie ma, ponad rok opóźnienia i nic nie wskazuje na to że zamierzają coś z tym zrobić. Firma porażka niepoważni ludzie, współpraca z takimi ludźmi to koszmar, o niczym nie informują i człowiek nie wie na czym stoi. Przez ich opóźnienie jesteśmy narażeni na wiele dodatkowych kosztów!!! Właściciele to tchórze i naciągacze!
Słaba konkurencja? Nie wiem jak ta konkurencja musiała by być zdesperowana, żeby komuś innemu robić ,, źle . Najlepiej własne zaniedbania zrzucić na konkurencje :) co do brania zaliczek, firma działa tyle lat na rynku i nie wziela pod uwagę skoków materiałów? Materiały akurat co roku idą w górę, wiec słabe tłumaczenie. Ja sam chciałem budować dom i dokładnie zapoznałem się z każda firma, która takie usługi wykonuje - jednak wiele komentarzy było od osób prawdziwych a nie od konkurencji :)
MMDomy
Nie wiem czy wiecie ale pan M w kaszkiecie już nie pracuje u nich. Chyba nie trzeba pisać dlaczego. I tak długo wytrzymał. Poznałam pana M tuż przed rozpoczęciem budowy. I to była jedyna osoba która chociażby odbierała telefony. Co prawda nie zawiele miał tam do powiedzenia ale szacun. Brał na barki sytuację. Osobiście mu wspolczulam tak popapranej pozycji. Do dzisiaj utrzymujemy kontakty biznesowe i uważam ze pan M w kaszkiecie jest naprawdę ok. Szkoda że część pokrzywdzonych ludzi wszystkich ocenia na jedno kopyto.
Nie wiem czy wiecie ale pan M w kaszkiecie już nie pracuje u nich. Chyba nie trzeba pisać dlaczego. I tak długo wytrzymał. Poznałam pana M tuż przed rozpoczęciem budowy. I to była jedyna osoba która chociażby odbierała telefony. Co prawda nie zawiele miał tam do powiedzenia ale szacun. Brał na barki sytuację. Osobiście mu wspolczulam tak popapranej pozycji. Do dzisiaj utrzymujemy kontakty biznesowe i uważam ze pan M w kaszkiecie jest naprawdę ok. Szkoda że część pokrzywdzonych ludzi wszystkich ocenia na jedno kopyto.
Ja muszę polecić http://galopujacypancernik.pl/solidne-domy-ze-swierku/ jestem bardzo zadowolony.