Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zaciszna okolica wątek zamknięty Zaciszna okolica, można spokojnie się wyspać i odpocząć po pracy. Miła...
~mks332
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2016

I tak i nie wątek zamknięty Miałam zarezerwowany dwu osobowy pokój przy ul. Balladyny. Gdy dojechaiśmy na...
~evitka
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 lipca 2014

polecam wątek zamknięty właśnie stamtąd wróciliśmy, weekend w Raido na Balladyny, jesteśmy bardzo...
~Irena i Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 czerwca 2014

Nie polecam wątek zamknięty Jedyną zaletą jest świetna lokalizacja. Pokój dwuosobowy zdecydowanie za mały...
~Margo
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 lipca 2013

Super miejsce! wątek zamknięty Czysto, biała pościel, białe ręczniki a więc jak na prywatne pokoje to bardzo...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2012

Opinia wątek zamknięty Mieszkałem w pokoju dwu osobowym. Pokój spełnił moje oczekiwania. Było czysto...
~Robert
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 czerwca 2012

Troche kiepsko wątek zamknięty Witam, zaczyna mnie troche denerwować fakt że człowiek musi się nagłowić i...
~Marcin
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 maja 2012

Opinia wątek zamknięty Pensjonat spełnił moje oczekiwania.Czysto, ładnie urządzone pokoje,...
~Jox
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 lipca 2010

Opinia firmy wątek zamknięty Polecam wszystkim Firmom,ponieważ ceny są przystępne możliwość wystawienia...
~Firma
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 stycznia 2010

Moja opinia wątek zamknięty Ja mieszkałem w 2 osobowym pokoju z łazienką. Wybraliśmy pokój ze wspólnym...
~Zadowolony Gość
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry