Widok

Dom pomocy społecznej na Hynka w Gdańsku

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam!
Chcę zapytać, czy ktoś z forumowiczów bywa w domu "Złota Jesień" w Gdańsku na Hynka, ma tam kogoś bliskiego i wie, jakie są tam warunki, opieka, wyżywienie, zwyczaje, kontakt z personelem. Szukam opinii na temat tego miejsca, szczególnie, czy polecacie go dla osób starych i bardzo niesamodzielnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety muszę poprzeć caffetime. Bardzo ,bardzo kiepsko z opieką i warunkami bytowymi przy dużych kosztach.
Mimo że mieszkamy obok ,osobie najbliższej załatwiliśmy pobyt gdzie indziej i jeździmy ponad 30km
Na pewno nie jest to jak w tytule "dom pomocy społecznej", a dom opieki, który słono kosztuje
Moja mama była tam przez miesiąc na czas mojego urlopu i niestety, dla mnie to nie jest pozytywne miejsce. Znam lepsze.
teściowa miała tam siostrę ok 2 lata temu koszt za osobę leżącą 2500 miesiąc , a za osobę sprawną od 1500 do 2000 w zależności od pokoju ilu osobowy, możne też załatwić miejsce bezpłatne przez gdański mops , opieka dobra pielęgniarki , raz w tygodniu lekarz specjalista

Inne tematy z forum Inne

CDN Hosting (6 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

jakie konto bankowe wybrać? (150 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

do góry