Widok

Dom pomocy społecznej na Hynka w Gdańsku

Inne Temat dostępny też na forum:
Witam!
Chcę zapytać, czy ktoś z forumowiczów bywa w domu "Złota Jesień" w Gdańsku na Hynka, ma tam kogoś bliskiego i wie, jakie są tam warunki, opieka, wyżywienie, zwyczaje, kontakt z personelem. Szukam opinii na temat tego miejsca, szczególnie, czy polecacie go dla osób starych i bardzo niesamodzielnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teściowa miała tam siostrę ok 2 lata temu koszt za osobę leżącą 2500 miesiąc , a za osobę sprawną od 1500 do 2000 w zależności od pokoju ilu osobowy, możne też załatwić miejsce bezpłatne przez gdański mops , opieka dobra pielęgniarki , raz w tygodniu lekarz specjalista
Moja mama była tam przez miesiąc na czas mojego urlopu i niestety, dla mnie to nie jest pozytywne miejsce. Znam lepsze.
Na pewno nie jest to jak w tytule "dom pomocy społecznej", a dom opieki, który słono kosztuje
Niestety muszę poprzeć caffetime. Bardzo ,bardzo kiepsko z opieką i warunkami bytowymi przy dużych kosztach.
Mimo że mieszkamy obok ,osobie najbliższej załatwiliśmy pobyt gdzie indziej i jeździmy ponad 30km

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kartony do przeprowadzki (19 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dom modułowy (12 odpowiedzi)

Ostatnio zainteresował mnie temat domów modułowych. Podobno domek ok 60-70m można mieć już za 250...

do góry