Widok
Pracujemy i mieszkamy w samym centrum w okolicy Sea Towers.
Też jak najbardziej bierzemy pod uwagę szynobus, to super rozwiązanie... ale są dwa "ale"...
Ale No 1 - brak szynobusa powrotnego w ok godz 16.30, trzeba sobie trochę poczekać
Ale No 2 - lokalizacja domu w Baninie...do przystanku możena mieć i 3 km, a autobusy też nie kursują tak jakbyśmy sobie tego życzyli, mam na myśli te jadące dalej niż do pętli
Też jak najbardziej bierzemy pod uwagę szynobus, to super rozwiązanie... ale są dwa "ale"...
Ale No 1 - brak szynobusa powrotnego w ok godz 16.30, trzeba sobie trochę poczekać
Ale No 2 - lokalizacja domu w Baninie...do przystanku możena mieć i 3 km, a autobusy też nie kursują tak jakbyśmy sobie tego życzyli, mam na myśli te jadące dalej niż do pętli
Zgadza się z powrotnym kursem szynobusu, który z Gdyni odjeżdża o 16.45, ale to jeszcze można przeżyć, a z rana to jak dla mnie idealne połączenie. Z kolei autobus Z nie bardzo mi pasuje. Natomiast tak sobie myślałam, że przecież czy to szynobusem czy Z-tką to zawsze można te 3 km samochodem podjechać i zostawić gdzieś na parkingu. Macie już działkę czy dopiero planujecie kupić?