Widok

Dom w Borkowie Łostowickim - pytania.

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Rozglądam się za domkiem w szeregu lub bliźniaku, i trafiłam na Borkowo Łostowickie - dobra lokalizacja i dobra cena. Co o tym sądzicie? Coś możecie doradzić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobra cena i słaba lokalizacja...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm...ale blisko do obwodnicy, obok duże rozwijające się osiedle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Borkowo to bardzo dobra lokalizacja. Wiem, bo sam tu w okolicy mieszkam. Masz tutaj wszelkie sklepy, szkoły, żłobki, usługi, przychodnie, autobusy,blisko dwóch obwodnic, 8km do Gdańska itd. Tu jest naprawdę wszystko. Co prawda w części Borkowa trochę słychać drogi ekspresowe, ale nie wszędzie. Mimo, że to praktycznie już Gdańsk, to ceny jeszcze "nie gdańskie".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak masz auto to chyba dobra lokalizacja - blisko do Gdańska. O sklepach czy żłobkach nic nie wiem ale przecież nie musi być spożywczaka na każdym rogu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Są autobusy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko w Borkowie jest jakoś tak.. bez wyrazu... Mogę zaproponować pięknego blixniaka w centrum Straszyna. Poproszę o kontakt na : gdamber@wp.pl
Tylko w blizniaku dla mnie jest jakos tak..... bez wyrazu. Zdecydowanie domek wlasny wole.

Inne tematy z forum Łostowice

Osiedle Maćkowy Potok (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na wzniesieniu ulicy Wielkopolskiej (w pobliżu skrzyżowania z ulicą...

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...

do góry