Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr G. - opinia wątek zamknięty W świecie wielkiej konkurencji, niezliczonych działalności, firm, biznesów -...
~Piotr G.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 lutego 2021

Mogę polecić wątek zamknięty Zaangażowany i dbający o klienta. Wysłuchał, jakie mamy potrzeby i...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2018

Polecam! wątek zamknięty Bardzo szybka rekcja i sprawna obsługa. Nie spodziewałem się, że kupno...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2018

Warto podjąć współpracę. wątek zamknięty Szukając mieszkania w Gdańsku korzystałem z pomocy kilku doradców z różnych...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 września 2018

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pana Dominika . Pełny profesjonalizm...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 września 2018

Agent godny polecenia wątek zamknięty Pan Dominik jest doskonalym agentem nieruchomosci, ktory umie dopasowac...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 września 2018

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalizm, miła współpraca i uczciwa oferta.
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 czerwca 2018

Świetny doradca wątek zamknięty Pan Dominik okazał się bardzo merytorycznym doradcą. Zbadał dokładnie...
~Piotr Piątkowski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2018

Satysfakcjonująca mnie pomoc w procesie szukania mieszkania wątek zamknięty Chciałbym z pełnym zaufaniem polecić DomIN, z racji bardzo miłej i...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2018

Polecam! wątek zamknięty Świetna pomoc w wynajęciu mieszkania. Duża wiedza i profesjonalizm. Polecam...
~Artur S
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2018

Gorąco Polecam!!! wątek zamknięty Pan Dominik pomógł mi w znalezieniu swojego wymarzonego mieszkania za...
~Artur
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry