Widok

Dominik Łoś - najlepszy chirurg!

W gabinecie Miladent w Matemblewie usunąłem dwie ósemki w odstępie roku czasu. Po dzisiejszej wizycie postawiłem napisać opinię, ponieważ potraktowano mnie bardzo profesjonalnie i z należytym szacunkiem, mimo tego, że zabieg wykonywałem dwukrotnie w ramach NFZ. Ponieważ zwolniło się wolne miejsce na zabieg czekałem zaledwie 4 dni! Na miejscu zaopiekowało się mną dwoje stażystów, którzy przeprowadzili ze mną wywiad i mnie znieczulili. Doktor Łoś wykonał błyskawiczny zabieg w miłej atmosferze, po którym nie pozostał ani ból, ani strach przed następnym. Czułem się doinformowany w każdym szczególe oraz bardzo zadowolony z przeprowadzonego zabiegu. W przyszłości planuję kontynuować leczenie w tym gabinecie.
Moja ocena
Miladent kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niestety mam skrajńie inne odczucia co do miejsca i lekarza, bylam potraktowana jak nieproszony intruz ( bo nfz a nie za gotowke) , doktor niedelikatny , lipa, twoj wpis wyglada jak bys tam pracowal tak szczerze mowiac, a moze to sam dr los we wlasnej osobie pisze?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14
Tak jak sama napisałaś: to są moje odczucia i nie masz żadnych podstaw żeby im zaprzeczać ;) Może wypowiedz się w kwestiach merytorycznych co do przeprowadzonego zabiegu, a nie rzucasz opinie w stylu "doktor (...) lipa". Jeśli nie jesteś zadowolona z wykonania usługi wystaw odpowiednią ocenę lub wyjaśnij sprawę osobiście z lekarzem. Porównania do doktora Łosia nietrafione, ale bynajmniej nie obraźliwe! Pozdrawiam serdecznie!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry