Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dziękuję! wątek zamknięty Bardzo przyjemne doświadczenie - 20 dni z firmą Domofit. Bardzo smaczne...
~AB
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2018

Perfekcyjny catering ! wątek zamknięty Z ręką na sercu przyłączam się do przychylnych opinii - catering pierwsza...
~Grażyna z Sopotu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 grudnia 2017

Najlepszy catering w Trójmieście wątek zamknięty Zamawiamy z mężem catering dyjetetyczy od miesiąca, ani razu nie powturzyla...
~Julia Szwelnik
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 listopada 2017

Fenomenalne jedzenie! wątek zamknięty Przetestowałem wszystko dostępne w mieście cateringi. Było parę słabych, parę...
~Bobex
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

Domofit Catering Dietetyczny wątek zamknięty Dziękuje za piękna przygodę z Wami! Każdy dzień jest smaczną ,zdrową...
~Aleksandra Tyma
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 września 2017

Zdecydowanie POLECAM !! wątek zamknięty Polecam każdemu kto chce zjeść dietetycznie -a jednocześnie smacznie i świeżo...
~Kas Biel
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 września 2017

Rewelacja! wątek zamknięty Korzystam już miesiąc i jak dla mnie jesteście rewelacyjni. Wszystkie posiłki...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 września 2017

Super, w końcu catering dla mnie :) wątek zamknięty Korzystałam już z wielu cateringów, ale Domofit okazał się strzałem w...
~Malwina Lorek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lipca 2017

Najlepszy catering w trojmiescie! wątek zamknięty Korzystalismy z mężem z usług tego cateringu nieraz i za każdym razem byliśmy...
~Alicja
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry