Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mama Kasi. - opinia wątek zamknięty To jest profesjonalne zachowanie,bo szuka przyczyn bólu a dzięki...
~Mama Kasi.
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 grudnia 2020

E.M. - opinia wątek zamknięty Wspaniale podejście do pacjenta, mądra i rzeczowa diagnoza. Co ważne to...
~E.M.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 października 2020

Maksymilian. Dziękujemy za rehabilitację. - opinia wątek zamknięty Wspaniała edukacja i fizjoterapia po złamaniu nogi. Edukacja z tematu jak żyć...
~Maksymilian. Dziękujemy za rehab
1

dodano: 1 sierpnia 2020

Pawil:) - opinia wątek zamknięty Polecam, albowiem najlepszy kontakt i konsultacje...
~Pawil:)
1

dodano: 6 maja 2020

Wspaniale mnie wyedukowano jak żyć po operacji endoprotezy wątek zamknięty w kolanie, za co dziękuję i oczywiście za regulację balkonika, kul. I bardzo...
~MWir.
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

Swietna fizjoterapia wątek zamknięty Z dojazdem w Sopocie nie było problemów do mnie i się nie spóżniano, do tego...
~Franciszka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 lipca 2019

Najlepsza gdańska rehabilitacja wątek zamknięty Kilka miesięcy trwało moje leczenie rehabilitacyjne. Podejście do chorego...
~Yareks
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2018

Stwardnienie rozsiane wątek zamknięty mam od 15 lat i miałem różne rehabilitacje a tu jest lepsze podejście i...
~Mat.
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 października 2018

dziękuję za ćwiczenia na kręgosłup wątek zamknięty i za całą terapię, która to okazała sie pomocna przy bólach. Do tego...
~Samuel
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Udar mózgu i jego rehabilitowanie przeszło wątek zamknięty w wakacje nam bardzo dobrze w domu, lepiej niz w szpitalu gdzie prawie nic...
~Marek
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Po artroskopii kolana a potem endoprotezie wątek zamknięty już chodze prawidłowo. Miałam 2 zabiegi operacyjne i potem dwa razy...
~P.Wasilewska
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2018

Neurologiczna- rehabilitacja udarowca wątek zamknięty Dziękuję za ćwiczenia i zaangażowanie. od stycznia rehabilituje mojego...
~Danka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2018

Podziękowanie za rehabilitacyjną dobrą opiekę nad wątek zamknięty schorowaną małżonką po wylewie do mózgu. Jesteśmy wdzięczni za...
~Z.Konrad
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 listopada 2018

rehabilitacja po endoprotezie wątek zamknięty stawu biodrowego była dużo dłuższa niż sama operacja....długo Mama dochodziła...
~W.Celinska
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 maja 2017

po nauce chodzenia i ćwiczeniach już funkcjonuję wątek zamknięty Wreszcie skończyłam u siebie w Orłowie cały cykl rehabilitacyjny i zachwycona...
~Rozalia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 grudnia 2017

Polecamy wątek zamknięty Wraz z mezem opiekujemy sie Mama po wstawieniu endoprotezy. Oferta na...
~Anna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Dziękuję za właściwą kręgosłupową terapię rehabilitacyjną wątek zamknięty u mnie w domu, przy dolegliwościach pleców. Po serii bezskutecznych zabiegów...
~Pomorzanka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 lutego 2018

Fizjoterapia domowarehabilitacja.com wątek zamknięty Na fizjoterapię trafiłem z polecenia znajomych i po zabiegach ocena jakości...
~Przemysław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 maja 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry