Widok
Cześć. Byłam w Domowym Przedszkolu z moją Zuzą i chciałam ją tam zapisać, ale mąż dostał delegację więc musieliśmy znaleźć coś w Zielonej Górze :( Z tego co widziałam, warunki lokalowe są świetne, sale kolorowe, wyposażenie z IKEI, na ścianach najróżniejsze prace dzieci. Byłyśmy akurat w trakcie zajęć i Zuza mogła wziąć w nich udział tak na próbę i powiem szczerze, że panie na prawdę widać, że wykształcone i z pasją. Moja Zuza, mimo że wstydliwa, szybko przekonała się do wspólnej zabawy-myślę że to zasługa małej grupy no i 2 Pań, które jakoś wyjątkowo umieją zainteresować dzieciaki. Obiad jest z kateringu, ponoć menu ustalone przez dietetyka.Aha, co ważne: dzieci codziennie chodzą na spacery i mają też ogródek z placem zabaw. Łazienka z małymi umywalkami i toaletami, higienicznie, kolorowo, pachnąco.Nie wiem czy dobrze pamiętam adres, ale spróbuj wejść na stronę www.domowe-przedszkole.pl był aktualny jeszcze jakieś 2-3 miesiące temu. W Zielonej Górze jak na razie brak takich prywatnych placówek z prawdziwego zdarzenia:(
prawda jest taka, że miejsc nie ma, ale w niedrogich miejscach. Jeśli kogoś stać by zapłacic więcej, nie ma poblemu ze znalezieniem w 5 minut. Ja zabrałam z Orłowa głównie dlatego że niby zakaz przyprowadzania chorych dzieci, ale tylko NIBY, tymczasem panie rozkładają ręce "bo co zrobić, gdy przyprowadzili..?". Wraz ze zmianą przedszkola, skończyły się wszelkie choroby
http://www.domowe-przedszkole.pl/ oto strona, ale chyba dawno nie aktualizowana.
A ja sobie chwalę to przedszkole, mało dzieci, fajna atmosfera, opieka bardzo dobra (gdy małemu coś dolegało, od razu był do mnie telefon). Mały uczy się wielu rzeczy w przedszkolu, nawet bardziej się stara niż w domu.
Jesli macie jakies konkretne pytania, to proszę.
A ja sobie chwalę to przedszkole, mało dzieci, fajna atmosfera, opieka bardzo dobra (gdy małemu coś dolegało, od razu był do mnie telefon). Mały uczy się wielu rzeczy w przedszkolu, nawet bardziej się stara niż w domu.
Jesli macie jakies konkretne pytania, to proszę.