Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Koszaki - ocena Polecam , jest teraz dobrze zarządzany.
~Koszaki
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 5 stycznia 2025

Mundi - ocena Prym wiedzie w całym Domu Wczasowym Kierownik p. marek - nie zastąpiony we...
~Mundi
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 maja 2024

Ania - opinia wątek zamknięty Byłam zmuszona zrezygnować z pobytu w ośrodku ponieważ nie mieliśmy łóżka,...
~Ania
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 lipca 2022

Włodek - opinia wątek zamknięty Przebywaliśmy w obiekcie z 1na 2 lipca 2020 i szkoda że tylko jedną dobę....
~Włodek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lipca 2020

Stefan - opinia wątek zamknięty Świetny klimat, można poczuć się jak w domu
~Stefan
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2020

Wojtek - opinia wątek zamknięty Super obiekt, super ludzie, znakomita atmosfera, gorąco polecam
~Wojtek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2020

Krzysztof Chochół - opinia wątek zamknięty Przyjechaliśmy do ośrodka z pod Krakowa na parę dni i miejsce jest. Super...
~Krzysztof Chochół
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 marca 2020

polecam wątek zamknięty nie jest to hotel wiadomo ,ale żeby dobrze zjeść i być blisko morza to...
~kuracjusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 lipca 2019

Jak dla mnie REWELACJA! wątek zamknięty Można szczerze polecić innym pobyt w tym ośrodku. Obsługa na najwyższym...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 czerwca 2018

Opinia wątek zamknięty Dla grupy 50 dorosłych os. wspaniałe miejsce na spotkanie. Udostępniony...
~Jolanta Lelińska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 czerwca 2018

Waldemar wątek zamknięty Przyjemna obsługa ,Własciciel elegancko podchodzi do klientów to co pisza...
~Waldemar
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 maja 2018

Tragedia, nie polecam wątek zamknięty Jednym słowem bród jeśli chodzi o domki dla 4 osób. Z obrzydzeniem wchodzi...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

Odradzam dla rodzin z małymi dziećmi wątek zamknięty Ośrodek nie posiada żadnych podjazdów dla wózka, wszędzie są schody- do...
~Wioleta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Piękne miejsce wątek zamknięty Dla mnie miejsce naprawdę zrobiło ogromne wrażenie- cisza, spokój i właśnie...
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Pana który przydziela pokoje- niepomocny, niezyczliwy, zachowywał się tak...
~Natalia Kowalska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

Gorąco polecam nawet w zimne święta Wielkanocne wątek zamknięty Hotel położony rewelacyjnie, praktycznie z bezpośrednim wyjściem na plażę....
~Basia z Rodziną
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2017

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty W domku całorocznym brud. Rzekome dwie sypialnie to w rzeczywistosci jedna...
~Alina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 maja 2017

Imprezy-strasznie cienko, brak zaangażowania-nie polecam wątek zamknięty Imprezy rodzinne na bardzo niskim poziomie-puste talerze ustrojone...
~MISIEK
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

POLECAM wątek zamknięty Pokoje ładne i czyste, a do tego z widokiem na morze. Nie ma co prawda...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

Za..... ste miejsce. Dla niewybrednych jak znalazł. wątek zamknięty Długo szukałem ale w końcu znalazłem ośrodek odpowiadający mojej rodzinie....
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
96

87

wątków

do góry