Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Iwona - ocena nowy temat Opieka nad mamą na najwyższym poziomie. Na miejscu rehabilitacja, lekarz,...
~Iwona
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 października 2025

Piotr - ocena Nie polecam, okropna atmosfera, nie wiem jak można ocenić pokoje, łazienki...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Filip - ocena Najgorszy dom opieki, nigdy więcej bym tam nikogo nie oddał Brak możliwości...
~Filip
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Krzysztof - ocena To jest aż nieprawdopodobne. Po 3 dniach pobytu (ul. Skromna 1, Gdańsk) mama...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 września 2025

Art - ocena Bardzo miła obsługa!
~Art
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 27 sierpnia 2025

marcin - ocena Po doświadczeniach z ośrodkami w Koleczkowie i Chłapowie liczyliśmy, że nowa...
~marcin
1

dodano: 12 czerwca 2025

Magdalena F - ocena Nowoczesna infrastruktura, nowoczesne przystosowany osrodek do potrzeb...
~Magdalena F
1

dodano: 25 maja 2024

Krzysztof - ocena Dom Opieki Serenus jest jednym z najnowocześniejszych domów opieki w...
~Krzysztof
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Katarzyna Borzych - ocena Moja mama przebywała w Centrum Opieki Wytchnieniowej w roku ubiegłym, oraz w...
~Katarzyna Borzych
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 lipca 2025

Anna misztal - ocena Parę lat temu oddałam tam mamę po rozległym udarze ,pierwsze wrażenie i...
~Anna misztal
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Aniceta.Sz. - ocena Z całego serca chcę podziękować za ogromną życzliwość,empatię i doskonałą...
~Aniceta.Sz.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 12 marca 2025

Jarek F. - ocena Pobyt mojej babci w Centrum Opieki Wytchnieniowej był świetnym czasem zarówno...
~Jarek F.
-

dodano: 5 marca 2025

Katarzyna F. - ocena Polecam Centrum Opieki Wytchnieniowej z całego serca! W Centrum była moja...
~Katarzyna F.
-

dodano: 5 marca 2025

Pawel Wickenhayer - ocena Witam. Zanim podjęta zostanie decyzja warto zastanowić się. To, że jest...
~Pawel Wickenhayer
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 26 lutego 2025

Janusz Radwański - ocena Na początku listopada przywieźliśmy ze synem do powyższego ośrodka żonę i...
~Janusz Radwański
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 1 lutego 2025

Grażyna - ocena Nie polecam. Koszty pobytu bardzo wysokie. Opieka marna. Personel z Ukrainy...
~Grażyna
1

dodano: 5 lutego 2024

Krystyna - ocena Bardzo polecam to miejsce. Mama przebywała w Domu Seniora Goldental (w...
~Krystyna
-

dodano: 21 stycznia 2025

Ela - ocena Fatalny pod każdym względem. Odradzam.
~Ela
1

dodano: 10 lutego 2024

Jagoda - ocena Gorąco odradzam! Chyba że jedyne na czym Państwu zależy to przechowalnia dla...
~Jagoda
-

dodano: 4 stycznia 2025

Małgorzata Firmanty-Szurek - ocena Nasza Mama przebywała w domu opieki "Bałtyk" 2 lata i prawie przez cały...
~Małgorzata Firmanty-Szurek
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 6 października 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry