Donegal

Puby

Gdynia, Zgoda 10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomek - ocena Mój ulubiony pub od lat! Chodzę tam dosłownie od małolata klimat niezmiennie...
~Tomek
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 26 czerwca 2025

Anak - ocena Wystrój jak w prawdziwym pubie irlandzkim, kiedyś więcej takich było. Szkoda...
~Anak
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 18 czerwca 2025

kk - opinia wątek zamknięty Jak dla mnie najlepszy pub w Gdyni. Po prostu pub wyglądający jak pub. Ma...
~kk
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 marca 2015

Mike - opinia wątek zamknięty Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się tam! Polecam :)
~Mike
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 marca 2013

Straszna obsługa wątek zamknięty Na samym wstepie przywitała nas jakaś "Pani",która chyba poprzednio...
~Izabela
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 lutego 2012

nie jest zle wątek zamknięty Hej, Ja jestem z Irlandii, faktycznie pub nie jest taki bardzo irlandzki, bo...
~Jamie
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 lipca 2011

Brak Guinness!!!! wątek zamknięty Jak dla mnie pub irlandzki który nie ma guinnessa to porażka! To był jedyny...
~zawiedziony fan guinnessa
4

dodano: 30 września 2010

Bardzo przyjemnie, klimatycznie. wątek zamknięty Można tam iść zarówno większą paczką jak i porozmawiać w dwie osoby, menu...
~Barti
-

dodano: 16 marca 2011

Ja uwielbiam! wątek zamknięty Chodzimy tam ze znajomymi co tydzień w czwartki. Nie ma się do czego...
~Monika
-

dodano: 6 marca 2011

KS - opinia wątek zamknięty Bardzo przyjemne miejsce, świetna obsługa, w szczególności Artur:) no brak...
~KS
-

dodano: 11 stycznia 2011

Równi i równiejsi. wątek zamknięty zdaje sie, ze w tymze pubie jest stosowana zasada z nagłowka mojej...
~Marek
-

dodano: 31 grudnia 2010

Kiedyś super pub. wątek zamknięty Kiedyś można było posłuchać dość często muzyki na żywo. Na koncerty ściągały...
~Kuba
-

dodano: 15 września 2010

obiecane:) wątek zamknięty Więc zacznę od tego, że obsługa jest fenomenalna. Panowie za barem są...
~Justyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 grudnia 2009

Co to za bzdura z ta obsługą? wątek zamknięty opinia na dole mnie rozśmieszyła do łez. Nikt nie zatrudnia tam obsługi tzw...
~młody
-

dodano: 18 listopada 2009

Female_Raziel - opinia wątek zamknięty Bywam tam od swieta i zawsze jestem zachwycona wystrojem, muzyka i nawet tym...
~Female_Raziel
-

dodano: 9 sierpnia 2009

Jeden z Najlepszych Pubów w Gdyni! wątek zamknięty Donegal charakteryzuje się wspaniałym wystrojem, klimatem i Obslugą!...
~Jakub
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 maja 2009

Świetny Pub wątek zamknięty Gdyby nie Donegal, nie byłoby miejsca w Gdyni, gdzie można zawsze poprawić...
~Shirka
-

dodano: 7 marca 2009

Ok. wątek zamknięty Nie ma sie co oszukiwac - jest to najlepszy stu procentowy pub w Gdyni....
~Marek
-

dodano: 12 lutego 2009

Bardzo przyjemne miejsce.... wątek zamknięty W szczególności gdy idzie się większą grupą, wystrój naprawdę niezły, robi...
~basiek;)
-

dodano: 27 stycznia 2009

klimatyczne wnętrze wątek zamknięty dziwi mnie że można tyle entuzjazmu włożyć w wystrój a odpuścic całą resztę....
~lechu
-

dodano: 8 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

21

wątków

do góry