Widok

Doradca laktacyjny

Dziewczyny, potrzebuje namiar na dobrego doradcę laktacyjnego, który przyjeżdża do domu. Możecie kogoś polecić ( Gdansk i okolice). Bardzo proszę - nagła sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iwona Guć
Napisz mi maila co się dzieje może będę mogła pomóc - choć doradcą nie jestem :) ale po tylu rzeczach ile przeszłam z moim, to nic mnie nie może zaskoczyć ;)

Aaaaa i polecam LLL Polska http://www.lllpolska.org/ mi Pani Magda Karpienia pomogła przez fb nie widząc dziecka, a pediatra widziała i nie była w stanie nic pomóc - baaa najlepiej podac mm - g prawda! Dzięki Pani Magdzie dziecko przestało krzyczeć, płakać, męczyć się :)
image image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bogumiła Kiełbratowska - podobno najlepsza, polecały mi wszystkie koleżanki, które zgodnie twierdzą, że karmią tylko dzięki niej :)

Ja natomiast korzystałam z porad pań z poradni laktacyjnej na Zaspie (bo jest na nfz) i jestem bardzo zadowolona. Obie panie Asie są rewelacyjne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na fb jest grupa "karmiące cyce na ulice" są tam dziewczyny które karmią po kilkoro dzieci naraz (rok po roku, czy z różnica kilku lat), długo karmiące, dziewczyny które sa doradczyniami laktacyjnymi - warto, to One mnie wspierały w trudnych chwilach (z dnia na dzień odrzuciłam butle z mm i znów zaczynałam karmić - mówie pediatrzy nie maja pojecia o laktacji:/), są tam też pliki np. z lekami które wolno przyjmować mimo że lekerze nie daja bo się nei znaja i wole ściemniać że nie wolno ;) a wystarczyłoby posiadać w gabinecie laktacyjny leksykon leków ;)
zaraz podpatrze w plikach z apolecanymi w gdańsku doradcami mobilnymi :) ja sama korzystałam z pomocy pani Asi ze szpitala na zaspie, ale wolisz kogoś kto do domu podjedzie :)

Tu masz link wybierz pomorskie są doradcy laktacyjni http://www.laktacja.org.pl/viewpage.php?page_id=10
image image

Dziękuje !!
W wojewódzkim jest super poradnia darmowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam Panie Asie z Zaspy co cudowne :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry