Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiktoria - ocena nowy temat Profesjonalna obsługa, współpraca przebiegła niesamowicie przyjemnie. Pani...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 maja 2025

Jakub A. - ocena nowy temat Współpraca z Panem Mariuszem to była czysta przyjemność. Oferta kredytowa...
~Jakub A.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 25 kwietnia 2025

Agnieszka Antoszewska - ocena nowy temat Pragnę podziękować Panu Mariuszowi za pozytywną umowę kredytową gdzie nasz...
~Agnieszka Antoszewska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Zbigniew Konieczny - ocena nowy temat Szeroki zakres wiedzy, profesjonalne podejście do klienta to dwie...
~Zbigniew Konieczny
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Natalia - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z Panem Damianem Profesjonalizm, zaangażowanie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Jakub - ocena nowy temat Doradztwo kredytowe oceniam bardzo pozytywnie. Doradca był kompetentny,...
~Jakub
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 16 kwietnia 2025

Radosław - ocena nowy temat Wybitna kancelaria - doskonała kultura pracy, komunikacja i sprawność. Nie...
~Radosław
-

dodano: 16 kwietnia 2025

klientka - ocena nowy temat Do Pani Ewy zwróciłam się z prośbą o pomoc z kredytem hipotecznym dla...
~klientka
-

dodano: 15 kwietnia 2025

Klient - ocena nowy temat Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem...
~Klient
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Klient - ocena nowy temat Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem...
~Klient
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Edyta - ocena nowy temat Polecam Najlepsza Kancelaria, Profesjonalny i rzetelny kontakt
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Przemek - ocena nowy temat Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą....
~Przemek
-

dodano: 11 kwietnia 2025

Przemek - ocena nowy temat Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą....
~Przemek
-

klient - ocena nowy temat Pani Ewa bardzo rzeczowa i konkretna osoba. Dałem szansę innym ekspertom,...
~klient
-

Bartek - ocena nowy temat W związku z tym, że moja żona jest osobą spoza UE, mieliśmy problem ze...
~Bartek
-

dodano: 8 kwietnia 2025

Symeon - ocena nowy temat Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną opinię Pani Aleksandrze Witce....
~Symeon
-

dodano: 6 kwietnia 2025

Iwona Lutecka - ocena nowy temat Razem z mężem polecamy współpracę z Panią Aleksandrą Witka, która...
~Iwona Lutecka
-

dodano: 5 kwietnia 2025

Kasia - ocena nowy temat Polecam serdecznie współpracę z Panią Aleksandrą. Zostałam bardzo...
~Kasia
-

dodano: 4 kwietnia 2025

Kacper - ocena nowy temat Pan Stanisław to doradca kredytowy, który z pewnością zasługuje na pozytywną...
~Kacper
-

dodano: 29 marca 2025

I. S. - ocena nowy temat najlepszy doradca kredytowy. Ogromną wiedza i doświadczenie. Profesjonalne...
~I. S.
-

dodano: 29 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1910

1705

wątków

do góry