Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Z pełnym przekonaniem mogę polecić Pana Mariusza! To osoba o ogromnej wiedzy,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 listopada 2025

Sandra - ocena Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Panią Ewą . Od początku czuliśmy, że...
~Sandra
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 2 listopada 2025

PK - ocena Polecam współpracę z panią Aleksandrą. Konkretne porady, duża cierpliwość i...
~PK
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 30 października 2025

Paulina - ocena Pan Adam w prosty sposób wytłumaczył cały proces ubiegania się o kredyt....
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 października 2025

Aleksandra - ocena Serdecznie polecamy panią Aleksandrę! Pomogła nam bardzo przy kredycie,...
~Aleksandra
-

dodano: 28 października 2025

Marta - ocena Z całego serca polecam panią Aleksandrę! Pomogła mi przejść przez wszystkie...
~Marta
-

dodano: 27 października 2025

Maja - ocena Pan Mariusz to zdecydowanie najlepszy doradca finansowy jakiego było mi...
~Maja
-

dodano: 26 października 2025

Alicja i Rafał - ocena Pan Adam potrafi wytłumaczyć wszystko w najprostszy sposób, dzięki niemu...
~Alicja i Rafał
-

dodano: 24 października 2025

Zdzisław - ocena Ekspresowa Obsługa , wszystko załatwione online ! Bez zbędnych papierów....
~Zdzisław
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 października 2025

Wojciech Bartoszyński - ocena Współpraca z Panem Mariuszem to czysta przyjemność i gwarancja sukcesu....
~Wojciech Bartoszyński
-

dodano: 18 października 2025

Paweł - ocena Pani Ewa ekspert hipoteczny z Gdańska, pomogła mi z uzyskaniem kredytu...
~Paweł
-

dodano: 16 października 2025

Artur - ocena Pani Ewa ekspert hipoteczny z Gdańska, pomogła mi z uzyskaniem kredytu...
~Artur
-

dodano: 16 października 2025

klient - ocena Pani Ewa z Gdańska pomogła w uzyskaniu kredytu na budowę domu. Wszystkie...
~klient
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 października 2025

Aga - ocena Jak najbardziej polecam Pana Marka, jest profesjonalny i skuteczny w swojej...
~Aga
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 października 2025

Krzysztof - ocena Szczerze polecam usługi Pana Marka. Doradztwo w wyborze najlepszej oferty...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 października 2025

Asia - ocena Miałam już okazję korzystać z usług Doradcy kredytowego, ale Pani Ewa ujęła...
~Asia
-

dodano: 26 września 2025

Asia - ocena Miałam już okazję korzystać z usług Doradcy kredytowego, ale Pani Ewa ujęła...
~Asia
-

dodano: 26 września 2025

Kasia - ocena profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta zasługują...
~Kasia
-

dodano: 10 września 2025

Maciej - ocena Serdecznie polecam współpracę!
~Maciej
-

dodano: 10 września 2025

Julita - ocena Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie, duży plus za kontakt telefoniczny i...
~Julita
-

dodano: 9 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1979

1770

wątków

do góry