Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil J. - ocena To już nasza kolejna współpraca z Panią Aleksandrą Witką i po raz kolejny...
~Kamil J.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 10 marca 2026

Ancia - ocena Współpraca z Panem Adamem to majstersztyk i to w najwyższym możliwym wydaniu...
~Ancia
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 10 marca 2026

Michał Zapert - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Korzystałem z...
~Michał Zapert
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 marca 2026

Rafal Mankiewicz - ocena Polecam. Profesjonalna obsługa, wiedza i doświadczenie oraz super kontakt.
~Rafal Mankiewicz
-

dodano: 4 marca 2026

Jakub - ocena Z czystym sumieniem polecam panią Aleksandrę za jej profesjonalizm i...
~Jakub
-

dodano: 2 marca 2026

Grzegorz Serafin - ocena Kupując mieszkanie skorzystałem z usług doradcy kredytowego, p. aleksandry...
~Grzegorz Serafin
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 marca 2026

Wiktoria i Kamil Rekosz - ocena Z pełnym przekonaniem polecamy doradcę kredytowego Aleksandrę Witkę. Pełen...
~Wiktoria i Kamil Rekosz
-

dodano: 28 lutego 2026

Justyna - ocena Pani Aleksandra z życzliwością i dokładnością wspiera w kwestiach...
~Justyna
-

dodano: 28 lutego 2026

Kasia - ocena Korzystałam z pomocy Pani Aleksandry przy zakupie mieszkania w kredycie. Od...
~Kasia
-

dodano: 27 lutego 2026

Paulina - ocena Współpraca z Panią Aleksandrą to czysta przyjemność. Jest osobą niezwykle...
~Paulina
-

dodano: 27 lutego 2026

Adele - ocena Bardzo polecam współpracę z Adamem, po raz kolejny nas nie zawiódł - zawsze...
~Adele
1

dodano: 25 lutego 2026

Znawca spraw - ocena Pełen profesjonalizm w każdym calu
~Znawca spraw
1

dodano: 26 lutego 2026

Karolina - ocena Pełen profesjonalizm, p. Adam wytłumaczył wszystko w sposób rzeczowy i...
~Karolina
-

dodano: 24 lutego 2026

Bartosz Balcerowski - ocena Pełen profesjonalizm, Pan Marek ogarnął sytuację bez wyjścia, nigdy wcześniej...
~Bartosz Balcerowski
-

dodano: 23 lutego 2026

Karol Kozłowski - ocena Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm na...
~Karol Kozłowski
-

A - ocena Do Adama trafiłam dzięki moim bliskim i jestem im bardzo wdzięczna. Spotkania...
~A
-

Daria - ocena Korzystam z usług Finconcept już kolejny raz. Bardzo profesjonalna i rzetelna...
~Daria
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 lutego 2026

Marcin - ocena Zdecydowanie polecam Pana Adama każdemu który wchodzi w temat kredytu...
~Marcin
-

dodano: 19 lutego 2026

Bronek - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Ewą doradcą z Gdańska jako...
~Bronek
-

dodano: 16 lutego 2026

Klient - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Ewą doradcą z Gdańska jako...
~Klient
-

dodano: 16 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2026

1816

wątków

do góry